Πέθανε γιατί ήθελε να ζήσει με αξιοπρέπεια - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τετάρτη, Απριλίου 17, 2024

Πέθανε γιατί ήθελε να ζήσει με αξιοπρέπεια


Η απίστευτη τραγωδία με τον θάνατο του ειδικού φρουρού έφερε στην επιφάνεια ένα σοβαρό πρόβλημα στην αστυνομία.

Ο 31χρονος ειδικός φρουρός από τα Γρεβενά, ο οποίος είχε υπηρετήσει και στην ασφάλεια του Τάκη Θεοδωρικάκου όταν ήταν Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ήταν ένας μάχιμος αστυνομικός, αγαπούσε την υπηρεσία του, έδινε καθημερινά μάχη κατά της εγκληματικότητας αλλά και μάχη για να επιβιώσει καθώς ο μισθός της αστυνομίας που έπαιρνε, 1.000 ευρώ, με τις υπερωρίες περίπου 1.100, δεν έφτανε για να ζήσει και να βοηθήσει την οικογένεια του.

Πάρα το γεγονός ότι είχε λάβει αιμοδοτική άδεια καθώς είχε δώσει αίμα, δεν ήθελε να χάσει μεροκάματα, τα είχε ανάγκη, έτσι το πρωί της Τρίτης βρέθηκε στο εργοτάξιο του Πειραιά για να δουλέψει ως οδηγός φορτηγού.

Το μοιραίο έγινε όταν οι εργάτες προσπάθησαν να ρίξουν κάποιον τοίχο στο κτίριο και πιθανότατα χτύπησαν κεντρικό δοκάρι, με συνέπεια να καταρρεύσει ένα ολόκληρο τμήμα.

Εκείνη τη στιγμή σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες ο νεαρός αστυνομικός πήδηξε στην καρότσα του φορτηγού για να γλιτώσει όμως καταπλακώθηκε από τα μπάζα με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Για την τραγωδία συνελήφθησαν ο εργολάβος ο οποίος θα δώσει εξηγήσεις αλλά και έξι εργάτες οι οποίοι στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.

Η απίστευτη αυτή τραγωδία με τον θάνατο του ειδικού φρουρού έφερε στην επιφάνεια ένα σοβαρό πρόβλημα στην αστυνομία.

Δεκάδες μάχιμοι αστυνομικοί σχεδόν καθημερινά μόλις τελειώνει η βάρδια τους, κατεβαίνουν από τις μηχανές και τα περιπολικά, βγάζουν τις στολές και πιάνουν το τιμόνι είτε στα ταξί, είτε εργάζονται ως ντελίβερι, είτε δουλεύουν ως ασφάλεια σε επιχειρηματίες.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες