ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Καινούργιο:Εθελοντικός καθαρισμός του δρόμου Καινούργιο-Αβώρανη



Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δ.Κ Καινουργίου με πρωτοβουλία της Ακτίνας Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου,σύσκεψη μεταξύ  του τοπικού Δ.Σ,φορέων,συλλόγων του Καινουργίου και της υπεύθυνης της Ακτίνας Εθελοντισμού και Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Αγρινίου κας. Ανθούλας Μακρή.




Στην σύσκεψη συζητήθηκε το πρόβλημα με τα σκουπίδια που υπάρχουν πεταμένα κατά μήκος της συγκεκριμένης διαδρομής(Καινούργιο-Αβόρανη) και ειδικά στις στροφές του Καινουργίου,όπου πραγματικά το σκουπιδαριό από πλαστικά μπουκάλια σε καλωσορίζει στο Καινούργιο.




Η σύσκεψη έγινε σε πολύ θετικό κλίμα και όλοι συμφωνήσαν ότι πρέπει να προστατευθεί η Τριχωνίδα,ειδικά τώρα που θα ξεκινήσουν οι βροχοπτώσεις και το πλαστικό θα σκορπιστεί ανεξέλεγκτα.
Ο Δήμος Αγρινίου θα συνδράμει με ότι χρειασθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες καθαριότητας.
Η Δράση θα γίνει την Κυριακή 9 Οκτωβρίου στις 11:00 το πρωί,ενώ οι λεπτομέρειες και ο σχεδιασμός θα αποφασισθούν σε νέα συνάντηση την ερχόμενη Τετάρτη.
Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Δήμος Αγρινίου για μια ακόμη φορά αναλαμβάνει μια δράση η οποία είναι στις αρμοδιότητες της Π.Δ.Ε.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια