ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Επιμελητήριο Αιτ/νίας: Ενημέρωση για το πρόγραμμα "Επιχειρηματική Ανάπτυξη του ΟΠΑΠ"


Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας ενημερώνει τις επιχειρήσεις – μέλη του για την επίσημη έναρξη του προγράμματος «Επιχειρηματική Ανάπτυξη», το οποίο σχεδιάστηκε στο πλαίσιο της Εταιρικής Υπευθυνότητας του ΟΠΑΠ, με στόχο να δώσει μια μοναδική προοπτική στη ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας, τις αναπτυσσόμενες μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Το πρόγραμμα υλοποιείται σε συνεργασία με το ελληνικό σκέλος του διεθνούς μη-κερδοσκοπικού οργανισμού Endeavor, που στηρίζει τις πιο υποσχόμενες επιχειρήσεις ανά τον κόσμο.

Συγκεκριμένα οι επιχειρήσεις, θα έχουν πρόσβαση σε δεδομένα και πληροφορίες καθώς και σε ένα σημαντικό επιχειρηματικό δίκτυο, που θα τις βοηθήσει να ξεπεράσουν τυχόν εμπόδια και δυσκολίες που αντιμετωπίζουν και να εξελιχθούν σε μεγάλες και επιτυχημένες επιχειρήσεις που καινοτομούν, εξάγουν, αλλάζουν τα δεδομένα στον κλάδο τους και κατ’ επέκταση δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας. Οι επιχειρήσεις που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα θα υποστηριχθούν στους παρακάτω άξονες:

προοπτικές σε διεθνείς αγορές,
πρόσβαση σε επενδύσεις και δανεισμό,
στρατηγική καθοδήγηση σε θέματα οικονομικής διαχείρισης, διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, branding και επικοινωνίας.
Η υποβολή των αιτήσεων, που θα ξεκινήσει σήμερα 29 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 4 Νοεμβρίου, 2016, θα γίνεται ηλεκτρονικά στον ιστότοπο Εταιρικής Υπευθυνότητας του ΟΠΑΠ www.somethingbetter.gr .

Πληροφορίες – διευκρινίσεις:

Endeavor Greece- Υπεύθυνος Συντονισμού προγράμματος

Τηλ: 210 36 24 812

E-mail: businessgrowth.opap@endeavor.org
ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια