ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Αγρίνιο :Διανομή φρούτων με προβλήματα(φωτο)


Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στον χώρο του πάρκινγκ των παλαιών σφαγείων Αγρινίου η προγραμματισμένη διανομή φρούτων στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Αγρινίου.

Ο κόσμος που σήμερα έσπευσε μαζικά στο σημείο ξεπέρασε κάθε προηγούμενο με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση της Τροχαίας Αγρινίου,καθώς στην Καλλέργη δημιουργήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο ,από τα διπλοπαρκαρισμένα αυτοκίνητα.


Όμως καλύτερη δεν ήταν η εικόνα και στον χώρο της διανομής,καθώς ο κόσμος δεν περίμενε στην σειρά του όπως γίνονταν στις προηγούμενες διανομές ,με αποτέλεσμα όποιος προλάβει να παίρνει ότι μπορούσε,ακόμη και πάνω από τα φορτηγά,ενώ έντονες ήταν οι αψιμαχίες και οι απειλές μεταξύ πολιτών που βρέθηκαν στο σημείο.



Ο αντιδήμαρχος Αγρινίου κ.Κώστας Καλαντζής με τους υπεύθυνους του Κοινωνικού Παντοπωλείου προσπαθούσαν μάταια να επιβάλουν την τάξη,ενώ πολλοί από τους δικαιούχους διαμαρτυρήθηκαν για ποσότητες μήλων τα οποία ήταν σάπια.


Τα συγκεκριμένα φρούτα κρίθηκαν ακατάλληλα,μετά τον έλεγχο των αρμόδιων υπηρεσιών για διανομή και δεν παρελήφθησαν από τους υπεύθυνους του Κοινωνικού Παντοπωλείου,όμως κατ'απαίτηση του κόσμου παρέμειναν στο σημείο και όποιοι επιθυμούσαν έπαιρναν τα τελάρα και διάλεγαν ότι κατά τη γνώμη τους ήταν κατάλληλο για τροφή.



Εκτός από μήλα διανεμήθηκαν πορτοκάλια και πράσινα λάχανα(μάπες).

Ήταν η πρώτη φορά που διαπιστώθηκαν ακατάλληλα φρούτα ,καθώς ο Δήμος Αγρινίου έχει μοιράσει τεράστιες ποσότητες φρούτων τους προηγούμενους μήνες χωρίς να παρατηρηθεί πρόβλημα.

Επίσης η συνολική σημερινή εικόνα δείχνει το μέγεθος του Κοινωνικού προβλήματος που βιώνει η περιοχή.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια