ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Αγρίνιο:Δεκτή η παραίτηση του Δ.Μιχάλη από το Υπουργείο Υγείας

Αποτέλεσμα εικόνας για agriniolike μιχάλης

Δεκτή έκανε η διοίκηση του Υπουργείου Υγείας την παραίτηση που είχε υποβάλει ο Διοικητής του Γ.Ν.Αιτ/νιας Δημήτρης Μιχάλης πριν περίπου δύο μήνες,όπως ο ίδιος ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb.

Ο κ.Μιχάλης συγκεκριμένα εξηγεί τους λόγους της παραίτησης και συγκεκριμένα αναφέρει:


"Μια διαδρομή έφτασε στο τέλος της.
Υποσχέθηκα πως όταν φτάσει η ώρα να παραιτηθώ θα το μάθετε από μένα τον ίδιο.
Αυτό έγινε σήμερα.

Λόγοι που έχουν να κάνουν με την αδυναμία ουσιαστικής και γόνιμης συνεργασίας με την Υ.ΠΕ και ανυπαρξία πραγματικής στήριξης της ΥΠΕ στο νοσοκομείο, είναι η βάση της από 21/11/2017 υποβολής της παραίτησής μου προς τον υπουργό η οποία έγινε τώρα δεκτή.

Οι παραφιλολογίες περί άλλων εκδοχών ανήκουν στους συνήθεις κατασκευαστές πληροφοριών και κριτές των πάντων και εξακολουθούν, όπως και πρίν, έτσι και τώρα να με αφήνουν αδιάφορο.
Όπως και τα περί βαθμολογιών και καρατομήσεως που θα παίξουν από τους συνήθεις «αγαπώντες με». Αλλά δεν έχουν καμία σημασία επί της ουσίας οι μικρότητες που δεν έπαψαν στιγμή και δεν θα πάψουν ούτε με όποιον επόμενο προσπαθήσει.

Μία διαδρομή όπου συνάντησα ανθρώπους με ψυχή και ανθρώπους με μικρό το ανάστημα. Και κυρίως αυτό ήταν οδυνηρό, όταν αφορούσε άτομα ευθύνης, καθόλου ασυνήθιστο.

Καλή τύχη σε όλους όσους προσπαθούν. 
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους πίστεψαν στην προσπάθεια."

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια