Ο ΑΝΤ1 «έκαψε» χθες ένα καινούργιο επεισόδιο…

Δεν έχει ξεκινήσει πολύ δυναμικά η εκπομπή «Football stories» στον ΑΝΤ1, παρά το πολύ δυνατό lead in που παίρνει από τη σειρά «Άγριες Μέλισσες».

Σίγουρα, μία εκπομπή τέτοιου περιεχομένου δεν μπορεί από τη φύση της να σημειώσει ιδιαίτερα υψηλές τηλεθεάσεις, ωστόσο σίγουρα και τα μονοψήφια θα μπορούσαν να αποφεύγονται. Τη χθεσινή βραδιά, ο ΑΝΤ1 έδειξε κανονικά νέο επεισόδιο της εκπομπής, ενώ απέναντι το OPEN είχε ποδοσφαιρικό αγώνα της Εθνικής με αρκετά ικανοποιητικά αποτελέσματα στα νούμερα.

Είναι λογικό το αντρικό κοινό που είναι φαν του ποδοσφαίρου να προτιμήσει τον αγώνα και την αθλητική εκπομπή που αποκολουθεί στο OPEN από το να δει τον Γιώργο Λέντζα. Έτσι, ο σταθμός έκαψε ένα ολοκαίνουργιο επεισόδιο, ενώ θα μπορούσε να επιλέξει τον δρόμο της επανάληψης.

Δεν είναι και ένα εύκολο project και κάθε επεισόδιο απαιτεί ταξίδια, μέρες γυρισμάτων, εργατοώρες στο μοντάζ.

Γενικά, η συγκεκριμένη ενδεχομένως θα ήταν πιο έξυπνο να «κρατηθεί» για την περίοδο που ο ΑΝΤ1 θα προβάλλει το Euro και θα υπάρχει ένα συντονισμένο αντρικό κοινό στη συχνότητα του καναλιού. Ίσως τότε θα μπορούσε να φέρει τις τηλεθεάσεις που δεν μπορεί να φέρει τώρα.

Άγγελος Αρτεμιάδης – tvnea.com