Αργυρό Βραβείο για ομάδα εφήβων από την Βόνιτσα στο Φεστιβάλ Εθελοντισμού

Το αργυρό βραβείο στην κατηγορία «Φυσικό και Αστικό Περιβάλλον» κατέκτησε ο οργανισμός EUphoria στο Φεστιβάλ Εθελοντισμού Voluntary Action 2019 με την ομάδα εφήβων @Generationeuropevonitsa από την πόλη της Βόνιτσας και το πρόγραμμα Generation Europe.

Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά και στην συνονίστρια των νέων την οικονομολόγο Δέσποινα Μακρή.

Το Φεστιβάλ Εθελοντισμού voluntary action διοργανώθηκε για τέταρτη συνεχή χρονιά απο το Skywalker.gr στο  Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ στις 29 και 30 Σεπτεμβρίου στο Γκάζι (Αθήνα), υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, και αποτέλεσε ένα φυσικό χώρο συνάντησης μη κυβερνητικών οργανώσεων, εθελοντών και πολιτών σε μια γιορτή προσφοράς, συνεργασίας και ευγνωμοσύνης.

Πάγιοι στόχοι του Φεστιβάλ Εθελοντισμού είναι: Η άμεση επικοινωνία μεταξύ των μη κυβερνητικών οργανώσεων για τον συντονισμό και την εναρμόνιση των ενεργειών τους, η επιβράβευση των εθελοντών, η σύνδεση των εθελοντικών προγραμμάτων με πόρους εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και η ευαισθητοποίηση, ενημέρωση και ενεργοποίηση των πολιτών.

Ανάμεσα στους βραβευθέντες ήταν και η ομάδα εφήβων @Generationeuropevonitsa από την πόλη της Βόνιτσας, που απέσπασε το αργυρό βραβείο στη κατηγορία «Φυσικό και Αστικό Περιβάλλον».

xiromeronews.gr