Διοικητής στην Αστυνομική Ακαδημία, ο Υποστράτηγος Φώτης Ντζιμάνης

Στο βαθμό του Υποστρατήγου, προήχθη ο Αγρινιώτης Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. Φώτης Ντζιμάνης, στο πλαίσιο των κρίσεων στο Σώμα, που ξεκίνησαν σήμερα το πρωί. Ο κ. Ντζιμάνης μάλιστα τοποθετείται στην Αστυνομική Ακαδημία, ως Διοικητής, από την Διεύθυνση Αστυνομίας Άρτας, που υπηρετούσε μέχρι πρότινος ως Διευθυντής.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται η τοποθέτησή του κ. Ντζιμάνη, ο οποίος υπηρετεί ως Διευθυντής στην Διεύθυνση Αστυνομίας Άρτας.

Διατηρητέος κρίθηκε ο Ταξίαρχος Δημήτριος Παπαευθυμίου, ο οποίος τα τελευταία χρόνια υπηρετεί ως Διευθυντής στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας, κάτι το οποίο θα συνεχιστεί παραμένοντας στη θέση του.

Επίσης, διατηρητέος κρίθηκε ο Ναυπάκτιος Ταξίαρχος Νικόλαος Κοτρωνιάς, Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας, ο οποίος επίσης παραμένει επικεφαλής σε επίπεδο Δυτικής Ελλάδας.

Νωρίτερα στις κρίσεις των υποστρατήγων κρίθηκαν διατηρητέοι οι Παναγιώτης Κορδολαίμης και Ανδρέας Βασιλόπουλος, που κατάγονται από Παλαιοκαρυά και Κρύο Νερό αντίστοιχα.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί, ότι καμία μεταβολή δε σημειώθηκε στην ηγεσία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας στο Μεσολόγγι, όπου ως Διευθυντής παραμένει ο Αστυνομικός Διευθυντής Ιωάννης Νταλαχάνης.