EB: Επιστροφή στις νίκες με τις… ρεζέρβες από τον Ολυμπιακό!

Με τις… στροφές να ανεβαίνουν κατακόρυφα στην τέταρτη περίοδο και παίρνοντας «φωτιά» έξω από τα 6,75μ., ο Ολυμπιακός νίκησε 89-72 την Μπάγερν Μονάχου, για να ανέβει στο 8-12.

Οι Βεζένκοβ, Ρούμπιτ και Ρότσεστι βγήκαν μπροστά για τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι πήραν «φωτιά» στην τέταρτη περίοδο και επικράτησαν 89-72 της Μπάγερν Μονάχου, για να ανέβουν στο 8-12.

Αρκετά προβλήματα συνάντησαν οι Πειραιώτες για περίπου τρία δεκάλεπτα, αλλά στο τελευταίο ήταν σχεδόν… άριστοι, τελειώνοντας μάλιστα το ματς 13/32 τρίποντα, ενώ αυτό ήταν και το πρώτο ροζ φύλλο στην επιστροφή του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Έξι παίκτες είχαν διψήφιο αριθμό πόντων για την ομάδα του Πειραιά, με τον Βεζένκοβ να ήταν πρώτος σκόρερ με 20π. και 5/6τρ., με τον Ρούμπιτ να είχε 14π., ενώ από 10π. είχαν οι Μπόλντγουιν, Πολ, Κόνιαρης και Πρίντεζης. Από ‘κει και πέρα, ο Ρότσεστι είχε 2π., αλλά μοίρασε 12 ασίστ! Στα αξιοσημείωτα του ματς και το ντεμπούτο του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου με τη φανέλα του Ολυμπιακού, καθώς έπαιξε στο τέλος για 1:49”.

Από τους Βαυαρούς, που έπεσαν στο 6-14, ξεχώρισαν οι Μπρέι και Λούτσιτς με 15 πόντους ο καθένας, με τον Μονρό να κάνει νταμπλ-νταμπλ με 11 πόντους και 12 ριμπάουντ.

sport-fm.gr