Μεσολόγγι: Η δήλωση του Πάνου Παπαδόπουλου για το εκλογικό αποτέλεσμα

Στις 2/6/2019 οι συμπολίτες μας με την ψήφο τους έπραξαν το αυτονόητο για τον Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου. Απομάκρυναν με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο τον κ. Καραπάνο από το δημαρχιακό αξίωμα, αντιστεκόμενοι ομόθυμα σε πρακτικές που δεν είχαν γνωρίσει τα τελευταία είκοσι (20) χρόνια.

Ο κ. Καραπάνος δήλωσε “υπερήφανος” που υπηρέτησε το ανώτερο αξίωμα του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου. Εμείς πλέον δηλώνουμε πραγματικά υπερήφανοι που ρίξαμε στον κάλαθο των αχρήστων την πιο επικίνδυνη και διχαστική δημοτική αρχή!

Σας είχα επισημάνει, κ. Καραπάνο, ότι έρχεται η ώρα του… σκέτου καφέ, με όλα τα παρεπόμενα. Συκοφάντησες, τραμπούκισες, εκβίασες, και ελεεινολόγησες κατά παντός που αμφισβητούσε την πολιτική σου “ηγεμονία”. Τώρα ήρθε η ώρα της κρίσης!

Σε ό,τι με αφορά, σου είχα δώσει μια υπόσχεση: Ότι θα έρθει και η ώρα της δικαιοσύνης, κοινέ συκοφάντη! Οσονούπω λοιπόν, η υπόθεση παίρνει το δρόμο της.

Τέλος, προς όλους εσάς κ.κ. της απερχόμενης διοίκησης του Δήμου: Το επόμενο χρονικό διάστημα (τρίμηνο) μέχρι την ανάληψη ευθύνης στις 1/9/2019 από τη νέα δημοτική αρχή, κάτω τα μολύβια!

Εξηγηθήκαμε νομίζω…

 

Υ.Γ. “Ανταλλακτικό” για την περίπτωσή σας δεν υπήρχε… Ευτυχώς που το βρήκαν οι πολίτες…     

Πάνος Παπαδόπουλος