Μεσολόγγι: Νέες γυναικείες παρουσίες στο ψηφοδέλτιο του Κώστα Λύρου (Φωτό)

Για να ανατρέψουμε τα κακώς κείμενα στον τόπο μας και να δώσουμε το έναυσμα ώστε να κάνει την Δημιουργική εκκίνηση η νέα γενιά, θα είμαι υποψήφια με την Δημιουργική Ανατροπή του Υποψήφιου Δημάρχου Δήμου Ιερής  Πόλης Μεσολογγίου, Κώστα Λύρου.

Λευκή Μπαστάνη-Λύρου, Επιχειρηματίας

 

 

Γνωρίζοντας εξαρχής τον μεγάλο αγώνα του κ. Κώστα Λύρου για τις φετινές εκλογές στις 26 Μαΐου αλλά και τις προσδοκίες του για τον Δήμο μας, επιδιώκω να βοηθήσω κι εγώ από τη μεριά μου δηλώνοντας υποψήφια με τον  συνδυασμό του «Δημιουργική Ανατροπή» στη τοπική κοινότητα του Νεοχωρίου, ώστε να προσπαθήσω να γίνει ξανά το χωριό μας το Νεοχώρι που αγαπήσαμε.

Μάνθα Τσάμη, Ιδιωτική Υπάλληλος

 

Με χαρά αποδέχτηκα την πρόταση του υποψηφίου δημάρχου Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Κώστα Λύρου να συμμετέχω ως υποψήφια στον συνδυασμό ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ και ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου.

Αναστασία Κάππα, Σπουδάστρια ΙΕΚ Νοσηλευτικής

 

Με χαρά αποφάσισα να βρεθώ στο πλευρό του φίλου μου και υποψηφίου Δημάρχου Κώστα Λύρου στον αγώνα που δίνει. Γνωρίζοντάς τον χρόνια είμαι πεπεισμένη ότι με την όρεξη και τις γνώσεις που διαθέτει θα μπορέσουμε  να αλλάξουμε τον τόπο μας και τα χωριά μας!

Ελένη Μπακάκη-Φράγκου, ΑγρότισσαΑπό Μάστρο

 

Δηλώνω παρόν και θα είμαι υποψήφια με τον συνδυασμό Δημιουργική Ανατροπή. Η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Κώστα Λύρου, Υποψήφιου Δημάρχου Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, με ενέπνευσε να τον ακολουθήσω στον αγώνα του για το καλό του τόπου μας, του χωριού μας.

Γκόλφω Ταλιαμπέ, Αγρότισσααπό Μάστρο