Μεσολόγγι: Παρουσία πλήθους κόσμου η ομιλία του Θανάση Παπαθανάση

Θανάσης Παπαθανάσης: «Η συκλονιστική παρουσία σας απόψε εδώ μου δίνει την δύναμη να παλέψω για ένα καλύτερο μέλλον για όλους»

«Η συγκλονιστική παρουσία σας απόψε εδώ μου δίνει την δύναμη να παλέψω για ένα καλύτερο μέλλον για όλους. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την μεγάλη στήριξη σας», τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας, Θανάσης Παπαθανάσης

Ο κ. Παπαθανάσης συγκινημένος από την μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου στο Μεσολόγγι μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Χαίρομαι που μπορώ και σας έχω απέναντι μου και έτσι έχουμε την δυνατότητα να συζητήσουμε τα προβλήματα που σας απασχολούν και μαζί να δώσουμε λύση σε αυτά. 

Είμαι ένας αυτοδημιούργητος άνθρωπος, ο οποίος ασχολήθηκε με τα κοινά από πολύ νεαρή ηλικία. Η ανάγκη μου να υπηρετώ τους πολίτες όλα αυτά τα χρόνια ήταν διαρκής και σταθερή. Η τοπική Αυτοδιοίκηση ήταν για μένα ένα μεγάλο στοίχημα το οποίο κατάφερα να κερδίσω μέσα από σκληρή δουλειά αυτά τα 21 χρόνια που την υπηρετώ μέσα από διάφορες θέσεις. 

Πήρα την απόφαση να είμαι υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με την Νέα Δημοκρατία αποδεχόμενος την τιμητική πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη, γιατί θέλω να παλέψω για τον τόπο μου και από αυτό το μετερίζι. Θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις για να έχει αυτός ο τόπος την θέση που του αξίζει. Γνωρίζω πολύ καλά ότι είστε απογοητευμένοι και θυμωμένοι από όσα έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια. Σας υπόσχομαι ότι την κατάσταση αυτή θα την αλλάξουμε γιατί θέλουμε και γιατί μπορούμε. 

Όπως σας είπα και λίγο νωρίτερα είμαι αυτοδημιούργητος, δουλεύω από το πρωί μέχρι το βράδυ αντιμετωπίζοντας τα προβλήματα με τα οποία έρχεστε αντιμέτωποι όλοι. Η κοινωνία μας πρέπει να αλλάξει και αυτό μπορεί να γίνει μόνο με πράξεις και σκληρή δουλειά. 

Οι πολίτες επιδιώκουν πλέον να ακούν επιχειρήματα, να αξιολογούν προγράμματα και στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, όλα δείχνουν πως είναι έτοιμοι να ανοίξουν μια νέα πολιτική πραγματικότητα για την χώρα, επιλέγοντας την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η Νέα Δημοκρατία παρουσιάζει ένα κοστολογημένο πρόγραμμα, χωρίς πολλά «θα», και δείχνει έτοιμη όσο ποτέ να κυβερνήσει.

Η προστασία και η ανάπτυξη της ιστορικής πόλης του Μεσολογγίου αποτελεί προτεραιότητα μας. Τα αρχαιολογικά του μουσεία και τα υπαίθρια μνημεία αποτελούν φορέα προβολής και ανάδειξης της Πολιτιστικής Κληρονομιάς και του φυσικού πλούτου της Αιτωλοακαρνανίας. Η προστασία, η συντήρησή τους καθώς και η ανάδειξη τους πρέπει να γίνει στοχευμένα και με σωστό προγραμματισμό. 

Ένας από τους βασικότερους πυλώνες της περιοχής είναι η αγροτική παραγωγή. Ο αγροτικός κόσμος υποφέρει και αυτό το βλέπω καθημερινά όταν επισκέπτομαι περιοχές σαν την δική σας. 

Πρέπει να περάσουμε από ένα μοντέλο επιδοτούμενης αγροτικής παραγωγής σε ένα μοντέλο όπου η επιδότηση δεν θα είναι μόνο συμπληρωματικό εισόδημα αλλά εργαλείο για να βοηθήσουμε την ανταγωνιστικότητα του πρωτογενούς τομέα.

Να βρούμε τρόπους να αναβαθμίσουμε τα αγροτικά προϊόντα αλλά και τρόπους να τα προωθήσουμε. 

Είμαι ένας τρίτεκνος πατέρας, όπου προσπαθώ να κάνω ότι καλύτερο για τα παιδιά μου τα οποία μεγαλώνουν εδώ στον τόπο όπου γεννήθηκαν. 

 Ο θεσμός της οικογένειας αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της κουλτούρας μας, της παράδοσής μας και της κοινωνίας μας.

Τα τελευταία χρόνια της κρίσης, η οικογένεια έχει αναδειχθεί στο στυλοβάτη της κοινωνίας μας.

Η στήριξη της οικογένειας, ειδικά της νέας οικογένειας και των εργαζόμενων γονέων αποτελεί τον έκτο πυλώνα της πολιτικής της Ν.Δ.».