Νεοχώρι Μεσολογγίου: Νέοι έχασαν τη ζωή τους σε δρόμο που παραπέμπει σε μεσαίωνα (Φωτό)

Μία ακόμα τραγωδία σημειώθηκε στους δρόμους της Αιτωλοακαρνανίας. Αυτή τη φορά τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, στο Νεοχώρι. Δύο νέοι άνθρωποι ηλικίας 29 ετών έχασαν τη ζωή τους, όταν το Ι.Χ. τους βγήκε εκτός δρόμου και κατέληξε σε αρδευτικό κανάλι.

Στο όχημα επέβαιναν δύο ζευγάρια, οι δύο 29χρονοι, ο Ξενοφώντας (Άκης) Κάκος και η Στεφανία Μουλαρά, οι οποίοι σκοτώθηκαν ακαριαία και ένας 30χρονος με μια 23χρονη κοπέλα, οι οποίοι νοσηλεύονται, ευτυχώς με ελαφρά τραύματα εκτός κινδύνου στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου.

Οι τέσσερις νέοι άνθρωποι συναντήθηκαν το Σάββατο το βράδυ για διασκέδαση και έμελλε αυτό να γίνει για τελευταία φορά.

Δυστυχώς στο δρόμο προς τον Λούρο, κοντά στην Αγία Παρασκευή, το αυτοκίνητο, υπό αδιευκρίνιστες για την ώρα συνθήκες, σε μια στροφή βγήκε από την πορεία του και έπεσε στο αρδευτικό κανάλι, με αποτέλεσμα τον θάνατο των δύο εκ των τεσσάρων επιβατών.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο συγκεκριμένος δρόμος, παρ’ ότι έχει δύσκολες στροφές, δεν έχει καμία ασφάλεια από κάποιο προστατευτικό κιγκλίδωμα, ενώ το καλοκαίρι είναι ως γνωστόν πολυσύχναστος, καθώς είναι η διαδρομή με κατεύθυνση την παραλία.

neoxori troxaio (3)

Το ζευγάρι που κατάφερε και βγήκε από το αυτοκίνητο με ελαφρά τραύματα ειδοποίησε τις Αρχές να σπεύσουν να βοηθήσουν και στο σημείο έφτασε πλήρωμα της αστυνομίας, της πυροσβεστικής και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 30χρονη γυναίκα ήταν μητέρα ενός 11χρονου κοριτσιού, ενώ ο 29χρονος νεαρός ήταν ένα παιδί δραστήριο και αγαπητό στο χωριό και μεταξύ άλλων έπαιζε ποδόσφαιρο σε τοπική ομάδα.

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η οικογένεια του 29χρονου θύματος καθώς ο άτυχος νεαρός ήταν ο δεύτερος νέος που έχασε την ζωή του, μιας και πριν από λίγες ημέρες είχε σκοτωθεί και ο 38χρονος Χρήστος Κάκος πρώτος ξάδελφός του από ηλεκτροπληξία!

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία:

«Στο Νεοχώρι Αιτωλοακαρνανίας σημειώθηκε θανατηφόρο τροχαίο όταν αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα δυο γυναίκες και δυο άνδρες έπεσε σε αρδευτικό αύλακα με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό δυο 29χρονων (άνδρας – γυναίκα).

Από το Αστυνομικό Τμήμα Αιτωλικού ενεργείτε προανάκριση για τα ακριβή αίτια και της συνθήκες πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος».

 

Οι κηδείες των δύο άτυχων νέων τελέστηκαν χθες το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Νεοχωρίου, όπου εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας. Συγγενείς και φίλοι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο Ξενοφώντας και η Στεφανία δεν είναι πια κοντά τους.

Εφημερίδα ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ – sinidisi.gr