Νεοχώρι: Πρωτοξάδελφος του αδικοχαμένου Χρ. Κάκου ο νεαρός που σκοτώθηκε στην διώρυγα

Νέα τραγωδία βιώνει το Νεοχώρι από την απώλεια  δύο νέων ανθρώπων, οι όποιοι έχασαν τη ζωή τους στη διώρυγα όπου έπεσαν με το  αυτοκίνητό τους.

Πρόκειται για ένα τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε περίπου στις 4 τα ξημερώματα όταν το Ι.Χ. στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα νεαρής ηλικίας, δυο άνδρες και δυο γυναίκες έπεσε για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, στη διώρυγα κοντά στην Αγία Παρασκευή.  Τα δυο άτομα κατάφεραν να βγουν και ειδοποίησαν την Πυροσβεστική, όμως οι άλλοι δυο δυστυχώς εγκλωβίστηκαν στο αυτοκίνητο και έχασαν τη ζωή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΑΙΧΜΗΣ η Πυροσβεστική έφθασε στο σημείο με δυο οχήματα και έξι άνδρες, όμως δεν μπορούσε να βγάλει το όχημα από τη διώρυγα και κάλεσε ανυψωτικό μηχάνημα το οποίο έβγαλε το αυτοκίνητο και απεγκλώβισε τον άνδρα, ενώ η γυναίκα παρασύρθηκε από τα νερά και ανασύρθηκε από το σημείο της πόρτας της διώρυγας.

Το ακόμη τραγικότερο είναι ότι ο άνδρας είναι πρώτος ξάδερφος του αδικοχαμένου Χρήστου Κάκου που σκοτώθηκε την περασμένη εβδομάδα από ηλεκτροπληξία… Για άλλη μια φορά το Νεοχώρι χτυπιέται σκληρά από την μοίρα χάνοντας νέους ανθρώπους.

Συλλυπητήρια στους οικείους τους.

Βάσω Βήττα – aixmi-news.gr