Νοσοκομείο Μεσολογγίου: Δρομολογούνται προσλήψεις στην καρδιολογική

Χωρίς επαρκή αριθμό γιατρών για την σωστή λειτουργία της, κινδυνεύει να μείνει η καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου Μεσολογγίου, μετά την συνταξιοδότηση του Διευθυντή, Παναγιώτη Ζαβιτσανάκη.

Ο κ. Ζαβιτσανάκης, σε λίγους μήνες πρόκειται να συνταξιοδοτηθεί και μετά την μετακίνηση ενός ακόμα καρδιολόγου σε άλλο νοσοκομείο, πάλι η κλινική θα αντιμετωπίσει πρόβλημα. Επειδή όμως το τελευταίο διάστημα η λειτουργία της ήταν καλή και μπορούσε να ανταποκριθεί επαρκώς στις ανάγκες, πρέπει να γίνει προσπάθεια προκειμένου να καλυφθούν τα κενά.

Για το λόγο αυτό ο δήμαρχος Μεσολογγίου Κώστας Λύρος,μετά από επικοινωνία που είχε με την βουλευτή, Κώστα Καραγκούνη, έθεσε υπόψη του αυτό το θέμα. Ο κ. Καραγκούνης με την σειρά του έκανε τις απαραίτητες επικοινωνίες με τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ, Γιάννη Καρβέλη, ο οποίος διαβεβαίωσε ότι, το αμέσως επόμενο διάστημα θα προχωρήσει στην προκήρυξη για την πρόσληψη δυο μόνιμων καρδιολόγων, αλλά ως τότε θα γίνουν ενέργειες για την πρόσληψη επικουρικών, ώστε να μην μείνει ακάλυπτη η κλινική.

Επειδή η καρδιολογική αποτελεί την καρδιά του νοσοκομείου χρειάζεται προσπάθεια από όλους ώστε να συνεχίσει να προσφέρει στους ασθενείς άριστες υπηρεσίες υγείας. Να σημειωθεί ότι το καλό αποτέλεσμα οφείλεται φυσικά σε όλους τους εργαζόμενους και κυρίως στους γιατρούς Παναγιώτη Ζαβιτσανάκη και Ανδρέα Θεοδωράκη που για αρκετό καιρό πριν στελεχωθεί η κλινική, την κράτησαν όρθια.

https://www.aixmi-news.gr/