Πάλαιρος -Αιτ/νίας:Oδηγός υπό την επήρεια μέθης προκάλεσε τροχαίο με σοβαρό τραυματισμό

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στη Λευκάδα, από αστυνομικούς του Αστυνομικούς Τμήματος Ακτίου Βόνιτσας, ένας 24χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση, οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, πρόκληση σωματικών βλαβών και εγκατάλειψη τόπου τροχαίου ατυχήματος.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, στο 21ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Βόνιτσας – Αστακού, ο δράστης οδηγώντας ιδιωτικής χρήσης φορτηγό, συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα, που οδηγούσε 43χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του τελευταίου, ο οποίος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ Αττικής.

Ο δράστης αμέσως μετά το ατύχημα, εγκατέλειψε τον τόπο του τροχαίου ατυχήματος, αφήνοντας αβοήθητο τον σοβαρά τραυματία, ενώ το φορτηγό που οδηγούσε εντοπίσθηκε από τους αστυνομικούς στη Πάλαιρο  Αιτωλοακαρνανίας.

Ο 24χρονος δράστης, συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικούς  Τμήματος Ακτίου Βόνιτσας στο νοσοκομείο της Λευκάδας, όπου είχε μεταβεί με ιδία μέσα και σε έλεγχο μέθης που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λευκάδας.

Πηγή:Γραφείο Τύπου Αστ. Δ/νσης Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας