Πάτρα: Ο πολιτικός μηχανικός Γρηγόρης Γιαννακόπουλος πέθανε στο λιμάνι

Ο Γρηγόρης Γιαννακόπουλος, πολιτικός μηχανικός στο επάγγελμα είναι ο 65χρονος άνδρας που πέθανε χθες βράδυ στο λιμάνι της Πάτρας, ενώ περπατούσε με τη σύζυγό του. O Γρηγόρης Γιαννακόπουλος στο παρελθόν είχε συστήσει τεχνική εταιρεία. Εργάστηκε επίσης στην πατρινών συμφερόντων τεχνική εταιρεία Α.Τ.Ε.Χ.Α. Ο θάνατός του οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Παρασκευή στις 11:30 το πρωί στον ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Οβρυάς στην πλατεία ενώ η ταφή θα γίνει στην Αμαλιάδα από την οποία κατάγεται.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ

Συναγερμός σήμανε χθες το βράδυ στο λιμάνι της Πάτρας, όταν ένας 65χρονος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός στο οδόστρωμα.
Λιμενικοί προσέφεραν στον άνδρα τις πρώτες βοήθειες ενώ άμεσα ενημερώθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο «Αγ. Ανδρέας», όπου όμως διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Οπως αναφέρει η ανακοίνωση του Λιμενικού:
Ενημερώθηκε το Β’ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας, βραδινές ώρες χθες, για την ύπαρξη ανδρός χωρίς τις αισθήσεις του στο οδόστρωμα εντός του νοτίου λιμένα Πάτρας.
Άμεσα στην εν λόγω περιοχή μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου αρχικά παρείχαν στον ανωτέρω τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο νοσοκομείο »ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ πρόκειται για 65χρονο Έλληνα.

PatrasTimes.gr