Προφυλακίστηκε ακόμα ένας ληστής από το Αιτωλικό

Στις φυλακές οδηγείται ο ένας από τους δυο νεαρούς που συνελήφθησαν για κλοπές και ληστείες στο Αιτωλικό.

Σε βάρος των δύο ατόμων εκκρεμούσαν εντάλματα και προχθες έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών του Α.Τ. Αιτωλικού και χθες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελέα και στην Ανακρίτρια. Μετά την απολογία τους ο ένας που κατηγορούνταν για μια ληστεία από κοινού και μια κλοπή προφυλακίστηκε, ενώ ο δεύτερος κατηγορούνταν για την ίδια ληστεία, αλλά αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και εμφάνιση στο οικείο αστυνομικό τμήμα δυο φορές το μήνα.

Για τον δεύτερο υπήρχε μαρτυρία ότι την ώρα τέλεσης της πράξης, ο ίδιος βρισκόταν μακριά από το σημείο και έτσι δεν οδηγήθηκε στην φυλακή αφού προέκυψαν αμφιβολίες.

Αυτή τη φορά δεν πρόκειται για Ρομά, πράγμα που σημαίνει ότι η εγκληματικότητα και γενικά η παραβατικότητα μπορεί να προέλθει από παντού.

Βασικό σημείο είναι επίσης ότι πολλοί δράστες οδηγούνται στην φυλακή και έτσι ο κόσμος αρχίζει να αισθάνεται μια μικρή ανακούφιση, αλλά αυτό αποτελεί και ένα παράδειγμα για τους υπολοίπους επίδοξους ληστές, καθώς πρέπει να γίνει κατανοητό ότι δεν θα ξεφύγουν εύκολα από την αστυνομία και την Δικαιοσύνη.

aixmi-news.gr