Θέρμο: Δυο γυναικείες παρουσίες στο ψηφοδέλτιο του Σπ. Κωνσταντάρα (Θέρμο)

Καλωσορίζουμε στο συνδυασμό μας «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ» του Δημάρχου Θέρμου Σπύρου Κωνσταντάρα, την Μιχαηλία  (Μικαέλα) Κόκκοτου του Θεοδοσίου και την Όλγα Ντρέλλια του Φωτίου, δυο νέες δυναμικές  γυναίκες, οι οποίες θα συμβάλλουν  στην ανανέωση και στην επιτυχία του συνδυασμού μας.

 

Μιχαηλία  (Μικαέλα) Κόκκοτου του Θεοδοσίου:

Η αγάπη για τον τόπο μου με έκανε να συμμετέχω στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές και έτσι επέλεξα να είμαι δίπλα στον  αυτοδημιούργητο και γνώστη της πολιτικής σκηνής της Αιτωλοακαρνανίας δήμαρχο Σπύρο Κωνσταντάρα.

Η συμμετοχή μου στο συνδυασμό «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ» αφήνει πίσω  προσωπικές φιλοδοξίες και έχει ως σκοπό να υπερασπιστεί τα συμφέροντα των συμπολιτών  και του τόπου μου τα οποία και θα στηρίξω.

Βιογραφικό:  

Γεννήθηκα στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας . Αποφοίτησα από το Γενικό Λύκειο Θέρμου το  2017. Σπούδασα δημοσιογραφία στο Ι.Ε.Κ «Ακμή» (σεμινάρια με Στρόιτερ, Κοσιώνη, Χατζηνικολάου κ.α). Τώρα είμαι στην New Media Studies στην σχολή του Σταμάτη Μαλέλη, ειδικεύομαι στην αθλητική δημοσιογραφία και παράλληλα παρακολουθώ τη συνέντευξη τύπου στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ. Είμαι ενεργό μέλος της ΟΝΝΕΔ.

Κόρη του παλαιμάχου ποδοσφαιριστή του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ και της ΑΕΚ Θεοδόση Κόκκοτου και της Νίκης Κόκκοτου διευθύντριας  του πολιτικού γραφείου Αγρινίου και επί πολλά χρόνια συνεργάτη του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και Πρώην Υφυπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Καραγκούνη.  

Συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές για πρώτη φορά.

 

 

 

Όλγα Ντρέλλια του Φωτίου:

Αποφάσισα να συμπορευτώ με το συνδυασμό «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ» και υποψήφιο δήμαρχο τον Σπύρο Κωνσταντάρα, γιατί πιστεύω στην ανανέωση και στην  δυναμική παρουσία των νέων ανθρώπων στα δημοτικά πράγματα του Θέρμου. Οι νέες και οι νέοι του δήμου μας  πρέπει να επιλέξουν πρόσωπα με φρέσκιες ιδέες που θα συμβάλλον στην επίλυση των προβλημάτων του τόπου μας και θα πετύχουν  την πρόοδο του.

Ως νέα γυναίκα, εργαζόμενη και μητέρα ζητώ την υποστήριξή σας.

Βιογραφικό:

Γεννήθηκα στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας όπου και διαμένω . Τελείωσα Γυμνάσιο και Λύκειο  και εργάζομαι ως ιδιωτική υπάλληλος. Είμαι κόρη του Φωτίου Θ. Ντρέλλια και της Μαρίας Καροπούλου που κατάγεται από την Μυρτιά. Ο πατέρας μου  υπήρξε δημοτικός σύμβουλος, αντιδήμαρχος και τοπικός σύμβουλος Θέρμου. Ο παππούς μου Θεόδωρος Ντρέλλιας διετέλεσε αντιπρόεδρος της τότε κοινότητας Θέρμου. Είμαι μητέρα τριών παιδιών. Συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές για πρώτη φορά.