Θέρμο: Το Forum Ορεινής Τριχωνίδας το Μάρτιο – 33 ομιλητές και 25 επιχειρήσεις

Το Forum Ορεινής Τριχωνίδας είναι πραγματικότητα αφού για πρώτη φορά θα διοργανωθεί στο Πετροχώρι Θέρμου στο Ξενοδοχείο ΑΛΘΑΙΑ από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΟΡΕΙΝΗΣ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ» από 20 – 22 Μαρτίου 2020.

Πρόκειται για μια πολυεκδήλωση με δύο μορφές επικοινωνίας την εκθεσιακή και την συνεδριακή. Στο εκθεσιακό κομμάτι επιχειρήσεις, φορείς, οργανισμοί, επιμελητήρια και παραγωγοί θα έχουν την δυνατότητα να εκθέσουν υπηρεσίες και προϊόντα, να συζητήσουν με τους επισκέπτες και να κλείσουν συμφωνίες. Στη συνεδριακή του μορφή τεχνοκράτες, εκπρόσωποι της κεντρικής εξουσίας, καθηγητές Πανεπιστημίου, επιστήμονες και επιχειρηματίες θα παρουσιάσουν και αναλύσουν τις απόψεις τους ενώ θα προτείνουν και λύσεις – προτάσεις που θα βοηθήσουν την ευρύτερη περιοχή του Ορεινού Απόκουρου να προβληθεί και αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο.

Η αξιοποίηση της Λίμνης Τριχωνίδας, οι Τουριστικές Υποδομές και οι Οδικοί Άξονες, οι Χρηματοδοτικές ευκαιρίες, η υγεία και ο αθλητισμός της Ορεινής Τριχωνίδας, η Πολιτιστική Ταυτότητα της Περιοχής, ο Θρησκευτικός Τουρισμός, η Γευσιγνωσία Τοπικών Προϊόντων είναι μερικές από τις θεματικές ενότητες που θα αναπτυχθούν.

33 γνωστοί και καταξιωμένοι ομιλητές σε 15 διαφορετικές συνεδρίες και περισσότερες από 25 επιχειρήσεις, φορείς και παραγωγοί σας περιμένουν στους χώρους του Ξενοδοχείου ΑΛΘΑΙΑ στο όμορφο Πετροχώρι Τριχωνίδας.

Καινοτομία της εκδήλωσης η παρουσία διεθνών Επιμελητηρίων, Πρεσβειών και επιχειρηματιών από την Αμερική αλλά η για πρώτη φορά παρουσίαση της Πλατφόρμας μέσω της οποίας θα προβάλλεται η Τριχωνίδα.

Το ταξίδι για το Forum Ορεινής Τριχωνίδας  ξεκίνησε….