Τοποθετούνται πινακίδες στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Ακτίου έως Βόνιτσα

Για την πορεία και την εξέλιξη των εργασιών στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Ακτίου έως Βόνιτσα, μας ενημερώνει ο τ. Λυκειάρχης Νώντας Νικάκης, από τη Βόνιτσα…

Αρκετά ικανοποιητική είναι η πρόοδος των εργασιών στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Ακτίου έως Βόνιτσα, γεγονός που προεξοφλεί ότι το τμήμα θα ολοκληρωθεί μέχρι τέλος Οκτωβρίου.
Το εν λόγω οδικό τμήμα, είναι μήκους 15 χιλιομέτρων, ξεκινάει από την υποθαλάσσια σήραγγα Πρέβεζας – Ακτίου και φτάνει μέχρι τη Βόνιτσα.

Μάλιστα ξεκίνησε και η τοποθέτηση πινακίδων προειδοποίησης κατευθύνσεων. Η πρώτη πινακίδα τοποθετήθηκε στα 1000 m πριν από τον κόμβο για Βόνιτσα, Λευκάδα και ο στόχος της είναι η προειδοποίηση των οδηγών για τις κατευθύνσεις προς τις οποίες μπορεί να κινηθούν μέσω του επερχόμενου κόμβου ώστε να αποφασίσουν για την κατεύθυνση που θα ακολουθήσουν καθώς και για τη λωρίδα στην οποία θα πρέπει να κινηθούν.

Να θυμίσουμε ότι οι συμβάσεις κατασκευής του αυτοκινητόδρομου ΑΚΤΙΟΥ-ΑΜΒΡΑΚΙΑ υπεγράφησαν τον Μάρτιο του 2010 με ορίζοντα ολοκλήρωσης το 2013 (!!), φθάσαμε λοιπόν στις αρχές Σεπτεμβρίου 2018 και με καθυστέρηση σχεδόν 5 χρόνια να μιλάμε για παράδοση στην κυκλοφορία στο μεγαλύτερο τμήμα της πρώτης εργολαβίας Άκτιο έως Βόνιτσα.

xiromeronews.blogspot.com