Ζέτα Μακρυπούλια: Βραδιά θεάτρου με καλούς φίλους! (Φωτό)

Πρεμιέρα στο «Νέο Θέατρο Κατερίνας Βασιλάκου» έκανε ο Νίκος Κουρής με την Σμαράγδα Καρύδη και την πολιτική σάτιρα «Του Κουτρούλη ο γάμος» και από το πλευρό τους δεν έλειψαν φίλοι, συνεργάτες και αγαπημένα πρόσωπα. Ανάμεσά τους ήταν φυσικά και η Ζέτα Μακρυπούλια, με τη οποία ο Νίκος Κουρής συνεργάστηκε όλο το καλοκαίρι, κάνοντας περιοδεία με την παράσταση «Δον Ζουάν».

Η όμορφη Ζέτα Μακρυπούλια, που εκτός από το «Ρουκ Ζουκ» που παρουσιάζει στον Ant1 έχει αναλάβει και χρέη οικοδέσποινας στο μεγάλο show του καναλιού «The Final Four», μπορεί να περνά πολλές ώρες σε επαγγελματικές υποχρεώσεις, αλλά βρίσκει πάντα χρόνο για θεατρικές βραδιές.

Θοδωρής Αθερίδης, Ζέτα Μακρυπούλια, Ευγενία Σαμαρά
Σμαράγδα Καρύδη, Νίκος Κουρής, Ζέτα Μακρυπούλια, Ευγενία Σαμαρά

Αυτήν τη φορά, λοιπόν, βρέθηκε στην ξεχωριστή παράσταση, που αποτελεί και το σκηνοθετικό ντεμπούτο της Σμαράγδας Καρύδη στο θέατρο και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Με total black outfit και ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη, η όμορφη Ζέτα Μακρυπούλια φωτογραφήθηκε με φίλους και συναδέλφους και τράβηξε πάνω της τα φωτογραφικά φλας.

Τζούλια Αργυροπούλου, Ντίνος Καρύδης, Ζέτα Μακρυπούλια
Σμαράγδα Καρύδη, Νίκος Κουρής, Ζέτα Μακρυπούλια
Μαρία Κωνσταντάκη, Ευγενία σαμαρά, Κώστας Μηλιάγλου

Λίγα λόγια για το έργο

Ο Μανόλης Κουτρούλης, ένας ευκατάστατος ράφτης απ’ τη Σύρο, φτάνει μαζί με τον υπηρέτη του Στροβίλη στην Αθήνα για να ζητήσει σε γάμο την φιλόδοξη Ανθούσα, κόρη του ξενοδόχου Σπύρου, που έχει ερωτευτεί . Η Ανθούσα έχει κρυφά απ’ τον πατέρα της σχέση με τον Λεωνίδα Ξανθούλη, έναν νεαρό αστυνομικό γραφέα ο οποίος είναι επίσης πολύ ερωτευμένος μαζί της και προκειμένου να αποφύγει το γάμο με τον Κουτρούλη του θέτει έναν όρο. Για να γίνει γυναίκα του πρέπει ο ταπεινής καταγωγής και αμόρφωτος ράφτης να εγκαταλείψει τη ραπτική και να γίνει υπουργός. Ο Κουτρούλης με τη βοήθεια του υπηρέτη του προσπαθεί με κάθε μέσο για να πετύχει την υπουργοποίησή του και καταφέρνει να πείσει τους πάντες πως πραγματικά το έχει πετύχει. Έτσι η μεγαλομανής Ανθούσα γρήγορα τον παντρεύεται. Όλα δείχνουν να πηγαίνουν καλά μέχρι να αποκαλυφθεί η απάτη και το ψέμα και να επέμβει η δικαιοσύνη.

Παίζουν: Σμαράγδα Καρύδη, Νίκος Κουρής, Κώστας Κορωναίος, Ευγενία Σαμαρά, Σπύρος Χατζηαγγελάκης, Γιώργος Ψυχογιός, Βασίλης Παπαγεωργίου, Αλέξανδρος Τσώτσης, Γιώργος Σουλεϊμάν, Τάσος Ροδοβίτης, Αντώνης Κυριακάκης, Οδυσσέας Κωνσταντόπουλος.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος – tlife.gr