BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Νέα εποχή για την ΕΕΠΕΣ που αλλάζει σε ΣΕΠΥ

Σε Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πολλαπλασιαστικού Υλικού (ΣΕΠΥ) μετονομάστηκε η Ένωση Ελλήνων Παραγωγών & Εμπόρων Σπόρων (ΕΕΠΕΣ), μετά από 34 χρόνια συνεχούς παρουσίας και δραστηριότητας στο χώρο της αγροτικής οικονομίας.

Νέα εποχή για την ΕΕΠΕΣ που αλλάζει σε ΣΕΠΥ

0
0

Όπως αναφέρει ο Σύνδεσμος, ο πρώτος κύκλος έκλεισε και ανοίγει ένας νέος με άλλο όνομα και λογότυπο. « Η αλλαγή του ονόματος σε Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πολλαπλασιαστικού Υλικού (ΣΕΠΥ) έχει σαν σκοπό να προσελκύσει και επιχειρήσεις που δεν ασχολούνται μόνον με την παραγωγή και εμπορία σπόρων αλλά γενικότερα με το πολλαπλασιαστικό υλικό. Ήδη στα μέλη της περιλαμβάνονται και επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται τόσο στην παραγωγή και εμπορία σποροφύτων, κηπευτικών αλλά και καλλωπιστικών φυτών. Καλούμε τα μέλη που διαχρονικά αποχώρησαν από την ΕΕΠΕΣ αλλά και τις επιχειρήσεις που ποτέ δεν υπήρξαν μέλη της να ενταχθούν στον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πολλαπλασιαστικού Υλικού (ΣΕΠΥ)», αναφέρει ο ΣΕΠΥ.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου του Συνδέσμου:

«Η Ένωση Ελλήνων Παραγωγών & Εμπόρων Σπόρων (ΕΕΠΕΣ) μετά από τριάντα τέσσερα χρόνια συνεχούς παρουσίας και δραστηριοποίησης στην επίτευξη του σκοπού για τον οποίο δημιουργήθηκε, συνεχίζει το έργο της με άλλο όνομα και λογότυπο.

Θεωρούμε ότι ο πρώτος κύκλος έκλεισε και ανοίγει ένας νέος. Πολλά πράγματα άλλαξαν αυτά τα τελευταία τριάντα τέσσερα χρόνια αλλά η ΕΕΠΕΣ πάντα συνέβαλε στην ανάπτυξη πνεύματος συναδέλφωσης και αλληλεγγύης, την υποστήριξη και προστασία των επαγγελματικών συμφερόντων των μελών της και την πλήρη κατά το δυνατόν ενημέρωση για θέματα που αφορούν τον κλάδο.

Στα τριάντα τέσσερα αυτά χρόνια άλλα μέλη σταμάτησαν να δραστηριοποιούνται στους σπόρους, αλλά μέλη αποχώρησαν αλλά και νέα μέλη πλαισίωσαν την οικογένεια της ΕΕΠΕΣ. Η αλλαγή του ονόματος σε Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πολλαπλασιαστικού Υλικού (ΣΕΠΥ) έχει σαν σκοπό να προσελκύσει και επιχειρήσεις που δεν ασχολούνται μόνον με την παραγωγή και εμπορία σπόρων αλλά γενικότερα με το πολλαπλασιαστικό υλικό.

Ήδη στα μέλη της περιλαμβάνονται και επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται τόσο στην παραγωγή και εμπορία σποροφύτων, κηπευτικών αλλά και καλλωπιστικών φυτών. Καλούμε τα μέλη που διαχρονικά αποχώρησαν από την ΕΕΠΕΣ αλλά και τις επιχειρήσεις που ποτέ δεν υπήρξαν μέλη της να ενταχθούν στον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πολλαπλασιαστικού Υλικού (ΣΕΠΥ)».


Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία