BACK TO
TOP
Παρουσιάσεις

Πρωτοπόρος θρέψη, κορυφαία ψυχαγωγία για συνεργάτες της Valagro στην Αράχωβα

Ένα ξεχωριστό Σαββατοκύριακο είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν στελέχη, φίλοι και συνεργάτες της Valagro ΕΛΛΑΣ Α.Ε. με αφορμή εκδήλωση για την κοπή πίτας της εταιρείας στη χιονισμένη Αράχωβα.

Πρωτοπόρος θρέψη, κορυφαία ψυχαγωγία για συνεργάτες της Valagro στην Αράχωβα

3
0

Ψυχή της συνάντησης ο Χρήστος Σπηλιόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της Valagro, ο οποίος παρουσίασε με το δικό του ζεστό τρόπο το όραμα ανάπτυξης της εταιρείας στον τομέα της θρέψης (λιπάσματα – βιοδιεγέρτες), ενώ παράλληλα έδωσε ένα ρεσιτάλ φιλοξενίας και διασκέδασης, το οποίο θα θυμούνται για χρόνια οι άνθρωποι που είχαν την τύχη να συμμετέχουν στο συγκεκριμένο εταιρικό event.

«Προσπαθήσαμε να διαμορφώσουμε έναν συμπαγή πυρήνα συνεργατών, από το εκτεταμένο δίκτυο των 500 πελατών που διαθέτει η Valagro σε όλη την επικράτεια, δηλαδή με ανθρώπους που έβαλαν πλάτη με τα μαγαζιά τους, πιστεύοντας ότι η ποιότητα και η αποτελεσματικότητα των προϊόντων της εταιρείας θα έχει ανταποδοτικότητα, καθώς ανταποκρίνεται με αμεσότητα στις ανάγκες του τελικού χρήστη, δηλαδή του αγρότη» τόνισε κατά την τελετή κοπής της πίτας ο κ. Σπηλιόπουλος, για να συμπληρώσει ότι:

«Σήμερα μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι αυτό το group, κάθε χρόνο θα μεγαλώνει, με χρήστες και πελάτες κυρίαρχους στην αγορά της Ελλάδας, πρωτοπόρους στο χώρο της γεωργίας και ανθρώπους που πιστεύουν ότι με τις λύσεις της εταιρείας μας, όχι μόνο θα ωφεληθούν οικονομικά αλλά και θα βγουν και ασπροπρόσωποι στο γεωργό.

Ζητήσαμε τη συνδρομή σας δια μέσω των πωλητών μας και μας τη δώσατε απλόχερα και γι’ αυτό σας προσκαλέσαμε στην Αράχωβα, για να σας ευχαριστήσουμε και να σας δείξουμε ότι κι εμείς εκτιμάμε την προσπάθειά σας.

Μερικοί από εσάς χρειάστηκαν κάποιο χρόνο να πειστούν, άλλοι ανταποκρίθηκαν πολύ γρήγορα στο κάλεσμά μας,  όσον αφορά την εταιρεία και την αποτελεσματικότητα των προϊόντων της.

Η εταιρεία μας έκλεισε 21 χρόνια στον Ελλαδικό χώρο. Είχαμε αγγίξει την κορυφή στο χώρο της ειδικής θρέψης και προσπαθούμε και προσδοκούμε πάντα με τη συμβολή σας να πάμε ακόμα ψηλότερα, διατηρώντας την κορυφή για πολλά χρόνια.

Η Valagro θα σας δίνει πρωτοπόρα προϊόντα και λύσεις ώστε να ανταποκρίνεστε κι εσείς καλύτερα στις απαιτήσεις της σύγχρονης γεωργίας. Ο ανταγωνισμός όλο και μεγαλώνει. Εταιρείες πολλές μας αντιγράφουν και εμείς τους απαντάμε με κάτι καινούργιο. Αυτός είναι και ο λόγος που δε φοβηθήκαμε ποτέ τον ανταγωνισμό και του απαντάμε με τις λύσεις μας και τη συχνή βελτίωσή μας.

Θα είμαι ευτυχής στις επόμενες τέτοιες συναντήσεις να έχουμε κι άλλους συναδέλφους που κι εσείς οι ίδιοι θα αγκαλιάσετε και θα έχουν το ίδιο όραμα με εσάς. Να είναι πρωτοπόροι στη γεωργία, στηρίζοντας τη θρέψη του φυτού που είναι η καλύτερη φυτοπροστασία».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία