Thumbnail
Δείτε αναλυτικά

Κλειστά θα παραμείνουν και την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019, σχολεία σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Πιο αναλυτικά:

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Νομός Θεσσαλονίκης

Τη διακοπή των μαθημάτων στα σχολεία της Α/ΒΑΘΜΙΑΣ & Β/ΘΜΙΑΣ Εκπαίδευσης την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019, λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων και ιδιαιτέρως των χαμηλών θερμοκρασιών (παγετός ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες) που θα επικρατήσουν σε όλη την Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης (νομός Θεσσαλονίκης) και μέχρι νεοτέρας, αποφάσισε η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου.

Ανοιχτοί θα είναι οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί στον δήμο Πυλαίας Χορτιάτη.

Περιφερειακή Ενότητα Σερρών

Δήμος Σερρών

Την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία όλων των Δήμων στις Σέρρες σύμφωνα με την ανακοίνωση της Πρωτοβάθμιας αλλά και της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Σερρών.

Δήμος Σιντικής

Με απόφαση του Δημάρχου Σιντικής, Φώτη Δομουχτσίδη, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Σιντικής καθώς και οι παιδικοί σταθμοί, θα παραμείνουν κλειστά, την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019, λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή.

Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας

Δήμος Κατερίνης

Με απόφαση της αντιδημάρχου Κατερίνης Παρθένας Μακρίδου Παρτσαλίδου και κατόπιν σχετικής εισήγησης του προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Γεώργιου Ίτσιου, του προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Χρυσόστομου Κυραιλίδη, του προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Αναστάσιου Παπαζήση, καθώς και των Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας, αντίστοιχα, κλειστά θα παραμείνουν λόγω του ολικού παγετού, αύριο Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019, τα σχολεία όλων των βαθμίδων στον Δήμο Κατερίνης.

Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας

Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία της Ημαθίας και την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019, σύμφωνα με απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη αυτή τη φορά, καθώς όταν πρόκειται για μη λειτουργία πάνω από 3 μέρες, η αρμοδιότητα περνάει στην Περιφέρεια. 

Ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας, Κώστας Καλαϊτζίδης, έλαβε σχετικές εισηγήσεις από τους Δήμους σχετικά με την κατάσταση στις σχολικές μονάδες της Ημαθίας και αποφάσισε να παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία της Ημαθίας την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019.

Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας

Με απόφαση της Αντιπεριφέρειας  Πέλλας τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά και αύριο Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019 ( Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια)

Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς

Δήμος Κιλκίς

Με απόφαση Δημάρχου Κιλκίς δε θα λειτουργήσουν και αύριο Παρασκευή 11 Ιανουαρίου οι σχολικές μονάδες της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Κιλκίς, λόγω επικράτησης δυσμενών συνθηκών με παγετό και χαμηλές θερμοκρασίες καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Βάσει της ίδιας απόφασης, οι σχολικές μονάδες είναι υποχρεωμένες, ως δημόσιες υπηρεσίες, να παραμείνουν ανοιχτές από τις 8:00 έως τις 13:30 εφόσον είναι προσιτή και ασφαλής η πρόσβαση στις κτιριακές σχολικές εγκαταστάσεις.

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΘΡΑΚΗ

Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης

Δήμος Ξάνθης

Την αναστολή λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Δ.Ε. Σταυρούπολης του Δήμου Ξάνθης την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019 για την ασφάλεια και προστασία των μαθητών λόγω συνέχισης των ακραίων καιρικών φαινομένων, χιονοπτώσεων και παγετού.

Περιφερειακή Ενότητα Δράμας

Την 11/01/2019 ημέρα Παρασκευή θα παραμείνουν ΚΛΕΙΣΤΕΣ οι σχολικές μονάδες των Δήμων: Κάτω Νευροκοπίου και Δοξάτου

ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης

Δήμος Κοζάνης

Με απόφαση του Δημάρχου Κοζάνης Λευτέρη Ιωαννίδη τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Κοζάνης και της Κοινωφελούς Επιχείρησης την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου θα παραμείνουν κλειστά, λόγω των καιρικών συνθηκών.

Δήμος Εορδαίας

Με απόφαση του Δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη, για αύριο Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019 κλειστά θα παραμείνουν τα Σχολεία όλων των βαθμίδων (πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης), λόγω των υφισταμένων αντίξοων καιρικών συνθηκών.\

Δήμος Βοΐου

Με απόφαση του Δημάρχου Βοΐου, Δημητρίου Λαμπρόπουλου, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Δήμο Βοΐου την   την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019 θα παραμείνουν κλειστά λόγω των καιρικών συνθηκών. Οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Δήμος Σερβίων - Βελβεντού

Με απόφαση του Δημάρχου Αθανάσιου Κοσματόπουλου αύριο Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019 δεν θα λειτουργήσουν στο Δήμο Σερβίων – Βελβεντού οι σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και οι παιδικοί σταθμοί.

Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών

Δήμος Γρεβενών

Ανακοινώνεται ότι Πέμπτη 10 και Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Γρεβενών θα παραμείνουν κλειστά λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή.

Το σχολείο δεύτερης ευκαιρίας του Γενικού Καταστήματος Κράτησης Γρεβενών, θα λειτουργήσει κανονικά.

Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς

Δήμος Νεστορίου

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης του Δήμου Νεστορίου, την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου  2019  λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας

Δήμος Φλώρινας

Όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Φλώρινας, την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019 και την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019 τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας, θα παραμείνουν κλειστά, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Δήμος Πρεσπών

Με απόφαση του Δημάρχου Πρεσπών Παναγιώτη Πασχαλίδη, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Δήμο Πρεσπών θα παραμείνουν κλειστά αύριο Παρασκευή 11.1.2019 λόγω έκτακτων καιρικών συνθηκών.

ΗΠΕΙΡΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας

Σύμφωνα με τη διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας:

«Λόγω καιρικών συνθηκών και παγετού, ΟΛΕΣ οι σχολικές μονάδες των Δήμων ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ, ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ, ΤΕΜΠΩΝ, ΚΙΛΕΛΕΡ, ΑΓΙΑΣ, ΦΑΡΣΑΛΩΝ και ΤΥΡΝΑΒΟΥ θα παραμείνουν ΚΛΕΙΣΤΕΣ την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11/1/2019, σύμφωνα με αντίστοιχες αποφάσεις των Δημάρχων.

Αναμένεται συντόμως απόφαση για τη λειτουργία των σχολικών μονάδων του Δήμου ΛΑΡΙΣΑΣ».

Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων

Δήμος Τρικκαίων

Ο Δήμος Τρικκαίων ανακοινώνει ότι τα κτήρια σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην περιοχή ευθύνης του θα μείνουν κλειστά την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019, λόγω των καιρικών συνθηκών. Επίσης θα κλείσουν οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί, καθώς και τα ΚΔΑΠ.

Δήμος Μετεώρων

Ανακοινώνεται ότι, αύριο Παρασκευή 11/01/2019, θα παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία Α’ Βάθμιας και Β’ Βάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Μετεώρων, λόγω της συνεχιζόμενης κακοκαιρίας.

Δήμος Πύλης

Eπίσης με απόφαση του Δημάρχου Πύλης κ. Κωνσταντίνου Μαράβα την 11η Ιανουαρίου 2019, ημέρα Παρασκευή, δεν θα λειτουργήσουν λόγω χιονιού – παγετού όλες οι Σχολικές Μονάδες του Δήμου μας – Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Δήμος Φαρκαδόνας 

Σας ενημερώνουμε πως αύριο Παρασκευή 11-1-2019 τα σχολεία όλων των βαθμίδων και οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Φαρκαδόνας θα παραμείνουν κλειστά, καθώς προέχει η ασφάλεια των μαθητών μας λόγω των συνθηκών παγετού που επικρατούν στην περιοχή μας.

Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας

Το φαινόμενο της "παγωμένης βροχής" είναι ένας από τους βασικούς λόγους που τα σχολεία στο νομό Καρδίτσας θα παραμείνουν κλειστά αύριο Παρασκευή. Ειδικότερα, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, με απόφαση των δημάρχων Αργιθέας, Καρδίτσας, Λίμνης Πλαστήρα, Σοφάδων, Μουζακίου, και Παλαμά όλα τα σχολεία Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστά την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου καθώς η θερμοκρασία παραμένει χαμηλή και το φαινόμενο της "παγωμένης βροχής" δημιούργησε ένα επικίνδυνο λεπτό στρώμα πάγου που δεν μπορεί να καθαριστεί με μηχανικά μέσα. 

Οι παιδικοί σταθμοί των Δήμων Καρδίτσας, Μουζακίου, Παλαμά θα λειτουργήσουν κανονικά.

Οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Σοφάδων θα παραμείνουν κλειστοί.

ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΕΥΒΟΙΑ

Δήμος Δομοκού

Τη διακοπή λειτουργίας για τα  σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Δημοτικών Ενοτήτων Δομοκού, Ξυνιάδος και Θεσσαλιώτιδας του Δήμου Δομοκού, την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019 από τις 7:00 π.μ. και μέχρι τη λήξη της ημέρας,  εξαιτίας της μεγάλης συγκέντρωσης χιονιού, του παγετού και των  χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή.

Νομός Φθιώτιδας

Τη διακοπή λειτουργίας για τα  σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Δημοτικών Ενοτήτων Δομοκού, Ξυνιάδος και Θεσσαλιώτιδας του Δήμου Δομοκού, αποφάσισε ο Δήμος για την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019 από τις 7:00 π.μ. και μέχρι τη λήξη της ημέρας,  εξαιτίας της μεγάλης συγκέντρωσης χιονιού, του παγετού και των  χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αδιανόητη αυθαιρεσία: Διευθυντής Π.Ε αδικεί υποψήφιο Διευθυντή σχολείου και δημιουργεί «μπάχαλο» με εμπλοκή της δικαιοσύνης!

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

epidimia_ilaras_ipa_2542019.jpg
«Καμπανάκι» Παπαευαγγέλου για παράλληλη έξαρση κοκκύτη και ιλαράς λόγω εμβολιαστικών κενών
«Ένα μολυσμένο άτομο με ιλαρά μολύνει 12-18 άτομα που είναι ανεμβολίαστα», λένε οι ειδικοί
«Καμπανάκι» Παπαευαγγέλου για παράλληλη έξαρση κοκκύτη και ιλαράς λόγω εμβολιαστικών κενών
ΔΙΕΚ
Εκπαιδευτές ΣΑΕΚ (πρώην ΔΙΕΚ): Αξιολόγηση από καταρτιζόμενους και ποινή «παύσης» ενός έτους για όσους αξιολογηθούν αρνητικά
Αν το έργο ενός εκπαιδευτή αξιολογηθεί ως «ακατάλληλο» τίθεται εκτός του Μητρώου Εκπαιδευτών Επαγγελματικής Κατάρτισης για το επόμενο ένα έτος
Εκπαιδευτές ΣΑΕΚ (πρώην ΔΙΕΚ): Αξιολόγηση από καταρτιζόμενους και ποινή «παύσης» ενός έτους για όσους αξιολογηθούν αρνητικά