in ,

Προσοχή! Φόλες στην παιδική χαρά της Αγ. Σοφίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Προσοχή!  Φόλες στην παιδική χαρά της Αγ. Σοφίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Σε μια σοβαρή καταγγελία προχώρησε κάτοικος του κέντρου της Θεσσαλονίκης με ανάρτηση της στην διαδικτυακή ομάδα των «φίλων του ιστορικού κέντρου». Όπως η ίδια ανέφερε αντίκρισε στην προσφάτως ανακαινισμένη παιδική χαρά της Αγίας Σοφίας, πάνω από την Εγνατία, φόλες, με σοβαρό κίνδυνο να χάσουν τη ζωή τους αδέσποτα και οικόσιτα ζώα.

Πιο συγκεκριμένα η κ. Άντα Λιάκου ανέφερε:

«Σήμερα κόντεψα να χάσω το σκύλο μου από φόλα, που έφαγε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην οδό Αγίας Σοφίας, έξω από το πάρκο των Μακεδονομάχων. Μέσα στην αγωνία που πέρασα προσπαθώντας να τον σώσω σκεφτόμουν και όσους περάσουν με τα ζώα τους από το σημείο. Πήρα τηλέφωνο τη Δημοτική Αστυνομία, που με παρέπεμψε στο 100. Στο 100 που τηλεφώνησα μου έδωσαν τον αριθμό τηλεφώνου του Αστυνομικού Τμήματος Λευκού Πύργου. Κι εκεί με παρέπεμψαν στον αρμόδιο για τα ζώα, που πάει όμως μετά τις 9 στο γραφείο του. “Στο μεταξύ” τους είπα “μπορεί να φάνε κι άλλα σκυλιά φόλα”. “Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι” μου είπαν. Μόλις όμως τους επισήμανα ότι δίπλα υπάρχει παιδική χαρά, που παίζουν παιδιά, είπαν πως θα έστελναν περιπολικό. Ακόμα δεν κατάφερα να επικοινήσω με τον αρμόδιο για τα ζώα. Θα μου τηλεφωνήσει όμως. Αυτά…».

Ελπίζουμε οι αστυνομικές αρχές και ο δήμος να λειτουργήσουν άμεσα για τον καθαρισμό της περιοχής. Ωστόσο οι ιδιοκτήτες οικόσιτων ζώων πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

*Φωτογραφία αρχείου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δεν κατεβαίνει στις εκλογές η δημοτική κίνηση «Γειτονιές σε Δράση»

Εκδήλωση με τον Πρέσβη της Βενεζουέλας στη Θεσσαλονίκη