Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις του Ινστιτούτου Κρητικής Διατροφής στην 3η Έκθεση Τροφίμων και Ποτών ΕΞ.ΠΟ. ΤΡΟΦ. που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα.
Οι διακεκριμένοι σεφ που αποτελούν μέλη του Ινστιτούτου Κρητικής Διατροφής, συνέβαλλαν για μία ακόμη φορά στην προώθηση και ανάδειξη της κρητικής διατροφής φτιάχνοντας πεντανόστιμες δημιουργίες όπως χοιρινό με σταμναγκάθι και καραμελωμένο πράσο ή μπρουσκέτα από λαδόπιτα με καπνιστό χταπόδι, μαρμελάδα σκόρδου και άνθη μουστάρδας! (Zarpanews)