Τζάκετ και παντελόνια | Ποια στυλ θα καθορίσουν την μόδα φέτος

Η έλευση του χειμώνα πάντα σηματοδοτεί νέα αρχή στην μόδα. Επιστρέφοντας στις κρύες μέρες λοιπόν, η κομψότητα και πάλι σας βρίσκει στο γραφείο, στην βόλτα, στην καθημερινότητά σας γενικά.

Για να μην περνάτε ποτέ απαρατήρητος λοιπόν, το brand είναι ένα, Navy & Green!

Δείτε παρακάτω πως μπορείτε να συνδυάσετε τα αγαπημένα σας τζάκετ με τα παντελόνια:

ΤΖΑΚΕΤ

Επιλέξτε το street casual στυλ για να κινείστε άνετα στην πόλη, φορώντας ρούχα που πέφτουν ακριβώς στο σώμα σας και μπορούν να σταθούν σε όλες τις περιστάσεις.

Δείτε μια ξεχωριστή συλλογή  από ανδρικά τζάκετ στις καλύτερες τιμές της αγοράς! Τα τζάκετ στην ουσία καθορίζουν όλο το outfit  σας, αφού είναι ένα ρούχο που φοριέται συνεχώς σε όλες σας τις μετακινήσεις και συνδυάζεται με τα πάντα. Ιδανικοί συνδυασμοί για φέτος, είναι:

  1. Το denim look! Ένα τζιν σε χαλαρή γραμμή, χωρίς πολλά σκισίματα μπορεί να γίνει το πασπαρτού σας.
  2. Υφασμάτινα παντελόνια με χρώμα! Ένα μουσταρδί ή μπορντό παντελόνι, είναι επίσης μία πρόταση που θα δούμε σίγουρα στις βιτρίνες. Επιλέξτε τα σε στενή ή πιο χαλαρή γραμμή ανάλογα με το σωματότυπό σας.

Βρείτε το παραπάνω ανδρικό μπουφάν με ένα κλικ !

ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ

Τα παντελόνια για τους άνδρες είναι το στάνταρ κομμάτι της γκαρνταρόμπας τους. Εκτός από το καλοκαίρι που αντικαθίστανται με σορτς ή βερμούδες, τίποτα άλλο δεν εμποδίζει τα παντελόνια να είναι το κυρίαρχο κομμάτι στην γκαρνταρόμπα των αρσενικών.

Αν θέλετε φέτος να ξεφύγετε λίγο από το κλασικό jean, η μόδα επιβάλλει τα υφασμάτινα παντελόνια, τα οποία μπορούν εκτός από χρώμα και στυλ να σας χαρίσουν και καλύτερη γραμμή πάνω σας.

Αποκτήστε το παραπάνω υφασμάτινο παντελόνι, σε όποιο χρώμα επιθυμείτε, με έκπτωση 10%.

Για περισσότερα ανδρικά παντελόνι κάντε κλικ εδώ  και είμαστε σίγουροι ότι θα βρείτε τις λύσεις που θα καλύψουν τις ανάγκες σας!