Κώστας Τζιούμης: «Εμείς μπορούμε» - Η πρώτη επίσημη συνάντηση της παράταξης (pics)

Κώστας Τζιούμης: «Εμείς μπορούμε» - Η πρώτη επίσημη συνάντηση της παράταξης (pics)

Ιανουάριος 06, 2019 - 20:09
74 σχόλια

Ξεκινήσαμε! Παλιά και νέα στελέχη,σημερινοί και αυριανοί δημοτικοί σύμβουλοι που αγωνιούν και θέλουν να αγωνιστούν για την ΤΡΙΠΟΛΗ του ΑΥΡΙΟ,για τον Δήμο μας,ξεκινήσαμε τον ωραίο αγώνα με αισιοδοξία."

Συνυπογράψαμε" την πίστη μας στις ΑΡΧΕΣ της παράταξής μας, καλούμε όλες και όλους κοντά μας, δίπλα μας,για να αλλάξουμε και να καθορίσουμε τη μοίρα του Δήμου Τρίπολης. Ο μόνος στόχος μας,το μόνο κίνητρό μας.

Εμείς μπορούμε

Με αυτή την ανάρτηση στα social media ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Τζιούμης πραγματοποίησε την πρώτη επίσημη συνάντηση της παράταξης του «Τρίπολη Αύριο» για τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου Τρίπολης και όχι για τα Τοπικά Συμβούλια . Περίπου εβδομήντα παλιά,σχεδόν όλοι οι υποψήφιοι των προηγούμενων εκλογών, και νέα στελέχη παρεβρέθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στο κάλεσμα του Κώστα Τζιούμη με τους «νέους» της παράταξης που στο κατά 95% της παρουσίας τους θα είναι υποψήφιοι να είναι οι εξής;

 Χλέπας Παναγιώτης (Ιδιωτικός υπάλληλος)

Κέζα Ελένη (Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Κακουρίου)

Λούρας Χρήστος (Πρόεδρος ΦΟΤ Λεβιδίου)

Ξηρογιάννης Θεόδωρος (πρώην υποψήφιος Δήμαρχος Λεβιδίου)

Δούρος Δημήτριος (Πρώην πρόεδρος Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας)

Κοράκης Νώντας (Επιχειρηματίας)

Κουφαργύρης Παναγιώτης (αυτοκινιτιστής)

Παπαθεοφάνης Γιώργος (Δημόσιος Υπάλληλος)

Σιακωτός Νίκος (Υπάλληλος ΔΕΗ –Συνδικαλιστής)

Τυρόβολάς Δημήτριος (πρώην αντιδήμαρχος της σημερινής Δημοτικής Αρχής)

Τσαγκαρέλης Αντώνης (Οικονομολόγος)

Παναγιώταρος Γρηγόρης (Γυμναστής)

Βασιλόπουλος Γιάννης (Δημόσιος Υπάλληλος)

Πασπάτης Αλέξανδρός (Πολιτικός Μηχανικός)

Τσιάμης Χρήστος (Αγρότης – Συνδικαλιστής)

Πίπης Γιάννης ( Γενικός Ιατρός)

Σώτηρας Χρήστος (Συνταξιούχος)

Χρονόπουλος Χάρης (Πολιτικός Μηχανικός - Μέλος Επιμελητηρίου Αρκαδίας )

Καπογιάννης Περικλής (Φυσικός)

Ντάνος Θεόδωρος (Περιφερειακός Σύμβουλος)

Σωτηρόπουλος Δήμος (Δημόσιος Υπάλληλος)

Δουκουμόπουλος Δημήτρης (Δικηγόρος)

Σταθούλη Θεοδώρα (Γυμνάστρια)

 


74 Σχόλια

Μπραβοστον φανη τον παπα που σε επεισε να τον βαλεις στο ψηφοδελτιο.Μεγαλη επιτυχια την τριτη θεση την εχεις

Εαν αυτοι ειναι οι υποψηφιοι αλλα και αυτοι που σε στηριζουν καλυτερα μην κατεβεις καθολου.Το 17% που ειχες παρει θα φανταζει ονειρο αυτη την φορα

Χαιδάς και Δούρος άπαιχτο δίδυμο. Αυτοί οι δυο Τζιούμη θα σου φέρουν πάνω απο δυο χιλιάδες ψήφους να μου το θυμηθείς.

ΔΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΕΤΡΟΒΟΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΚΑΡΠΟΥΣ, ΚΥΡΙΟΙΙΙ ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΤΕ ΕΞ ΙΔΙΩΝ. ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ!!!!

@17:30 ή αυτό ή είναι σαν το χαζό του χωριού που όλοι ασχολούνται μαζί του για πλάκα!!!

Αν καταπιούμε την πασοκική καταβολή που ορισμένοι υποψήφιοι συμβουλοι φέρουν σε βαθμό κακουργήματος μια χαρά συνδυασμός φαίνεται και γι αυτό έλκει και τη γαλάζια πασοκαρία.

Αν το κριτήριο για την θέση του δημάρχου είναι η επαγγελματική αποτυχία και η χαχαχουχα συμπεριφορά τότε υπάρχουν άλλες επιλογές. ΞΥΠΝΗΣΤΕ...

Κώστα είσαι πραγματικά αξιόλογος και αδέσμευτος. Η δύναμη σου εξαντλείται σε συγκεκριμένα πρόσωπα, τα οποία δεν μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Επίσης έχεις και την τάση, μάλλον από ανασφάλεια να περιχαρακώνεσαι γύρω από συγκεκριμένους ανθρώπους, να τους προωθείς και να προκαλείς δυσαρέσκειες. Μάλλον θα ακολουθήσεις την ίδια πεπατημένη και θα ξαναβγείς τρίτος.

ΠΑΣΟΚ έχουμε Νεοδημοκράτες έχουμε, Χρυσαυγήτες έχουμε, Αντιδημάρχους έχουμε, συνδικαληστές έχουμε, παυλικούς έχουμε, γιατρούς δικηγόρους έχουμε, τενίστες έχουμε, τζιπάρες έχουμε, γέρους, νέους, χωροφύλακες ........ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ - ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ

Οι σοφοί δεν μιλούν, οι έξυπνοι τα ψάχνουν όλα, οι ηλιθιοι κάνουν κριτικοί

25 xρονων, βιογραφικα μηδεν να βοηθησει ποιον και πως.....οσο καλο παιδι και να ειναι....αν ειναι. Υ.γ. φαντασου αυτοι που ξερουν και δε μιλουν....οταν θα μιλησουν τοτε θα πατε στο ***

@00.00 ρε τσοπανη αυτο σημαινει ψηφοδελτιο να εχει ολη την κοινωνικη δομη μεσα εσυ τι θες να ειναι ολοι σφουγγοκωλαριοι και λαμογια σε βαρος του κοσμου?φτανει με τους τυχαρπαστους που τους καναμε καμποσους μονο τζιουμης για δημαρχος με την τζιπαρα του τουλαχιστον δεν εχει αναγκη απο δουλεια και απο λεφτα και θα δουμε κατι αλλο!!!στο λαγουμι σου τωρα και κλαψε!

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟΥΣ!! ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ,ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΖΙΟΥΜΗΣ ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ (ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ)

Τα βιογραφικά θα τα διαβάσετε οταν θα ανακοινωθούν επισήμως οι υποψηφιότητες, μην βιάζεστε , αλλά τότε να τα συγκρίνουμε και με τα βιογραφικά των άλλων συνδυασμών να δούμε ποια είναι τα καλύτερα.

Είναι απλά τα πράγματα. Θα ψηφίσω Τζιούμη γιατί δεν χρωστάει πουθενά και σε κανέναν (σαν κάτι "άλλους"), το όνομά του δεν έχει εμπλακεί ποτέ σε πάσης φύσης σκάνδαλα (σαν κάτι "άλλους"), δεν κατεβαίνει στο δήμο για να βγάλει λεφτά (σαν κάτι "άλλους") γιατί μια χαρά δική του περιουσία έχει και το μόνο που μπορεί να του προσάψει κανείς είναι η στήριξη στον Παυλή και τους πουθενάδες του στις προηγούμενες εκλογές, κάτι που όμως έχει καταλάβει ότι ήταν λάθος και ήδη το έχει σκυλομετανιώσει. Τέλος. ΚΩΣΤΑ ΓΕΡΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!

να χαιρεστε τα συγγενολοι καλα ΚΡΑΣΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σελίδες

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.