17/1/1993: Όταν ο Πανθυρεατικός κέρδισε τον Αστέρα στο ντέρμπι της Α' Αρκαδίας (vid)

17/1/1993: Όταν ο Πανθυρεατικός κέρδισε τον Αστέρα στο ντέρμπι της Α' Αρκαδίας (vid)

Μάρτιος 24, 2020 - 10:42
0 σχόλια

Το ArcadiaPortal.gr ανοίγει το ρετρό αθλητικό του αρχείο και για μία ακόμα μέρα σας παρουσιάζει στιγμές του Αρκαδικού αθλητισμού απο το παρελθόν και πιο συγκρκιμένα το ντέρμπι της Α' Αρκαδίας το 1993 ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον Πανθυρεατικό με την ομάδα του Άστρους να είναι νικήτρια με σκορ 0-2.

Τα πλάνα είναι από την τηλεποπτική αθλητική εκπομπή του Κώστα Στάικου ενώ για πρώτη φορά δημοσιεύτηκαν από το ArcadiaPortal.gr στις 10 Ιουλίου του 2013.

Αναλυτικά

Τα αρκαδικά ντέρμπι πάντα τραβούσαν το ενδιαφέρον των φιλάθλων και στις 17 Ιανουαρίου 1993 πολλοί φίλαθλοι της Τρίπολης και του Άστρους βρέθηκαν στις κερκίδες του σταδίου για να παρακολουθήσουν τον αγώνα ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον Πανθυρεατικό για τη 18η αγωνιστική του Περιφερειακού πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Άστρους κέρδισε με 2-0 και στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου πανηγύρισε την παραμονή της στην κατηγορία σε αντίθεση με το Αστέρα που υποβιβάστηκε, για να επανέλθει φυσικά 10 χρόνια αργότερα με την ασταμάτητη πορεία του προς τα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στην περιγραφή των στιγμιότυπων ο Κώστας Στάικος, παρουσιαστής της πρωτοπόρου αθλητικής εκπομπής που μεταδιδόταν από την τοπική τηλεόραση της Τρίπολης για πάνω από 12 χρόνια.

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/gntCKTzD_Z8


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.