Το 1ο μέρος μιας ξεχωριστής αθλητικής ιστορίας του Θεόδωρου Γουρνά και του Γιώργου Ποδαρά

Το 1ο μέρος μιας ξεχωριστής αθλητικής ιστορίας του Θεόδωρου Γουρνά και του Γιώργου Ποδαρά

Απρίλιος 01, 2020 - 20:56
0 σχόλια

Θεόδωρος Γουρνάς (Αθλητική Ηχώ) και Γιώργος Ποδαράς (ΠΑΕ Κόρινθος) ακριβώς 25 χρόνια πριν (1 Απριλίου 1995) στο 11ο ΣΠ Τρίπολης.

25 χρόνια ακριβώς συμπληρώνει σήμερα 1 Απριλίου 2020, η φωτογραφία από το παρελθόν, που σας παρουσιάζουμε και έχει αθλητική – ποδοσφαιρική χροιά εν Αρκαδικού εδάφους.

Στην χιονισμένη Τρίπολη, το Σάββατο 1 Απριλίου 1995, είχαν φωτογραφηθεί ως νεοσύλλεκτοι (σειρά 235) στο 11ο Σύνταγμα Πεζικού Τρίπολης (2ος Λόχος), ο δημοσιογράφος της «Αθλητικής Ηχούς» και Αρκάδας την καταγωγή (Ζυγοβίστι Γορτυνίας), Θεόδωρος Γουρνάς (αριστερά στην φώτο) και ο επιτελικός μέσος, της ΠΑΕ Κόρινθος τότε (δανεικός από τον Παναθηναϊκό), Γιώργος Ποδαράς (δεξιά στην φώτο).

Από αυτή την φωτογραφία, έχουμε και άλλη ιστορία που θα σας παραθέσουμε σε λίγο χρονικό διάστημα.

Ο Θεόδωρος Γουρνάς (μέχρι τα μπούνια Παναρκαδικός, είναι το dna της καταγωγής), συνεργάστηκε μέχρι το 1995 με την «Αθλητική Ηχώ» ως διαπιστευμένος ρεπόρτερ Αιγάλεω, Προοδευτικής, Αχαρναϊκού και Πανελευσινιακού, ακολούθως συνέχισε ως Υπεύθυνος Δ΄ Εθνικής στην εφημερίδα «ΦΙΛΑΘΛΟΣ», ανέλαβε το Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Ποσειδών Ν. Πόρρων (1999 – 2003), ενώ τα τελευταία χρόνια είναι

Σύμβουλος Έκδοσης στις εφημερίδες «Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ» Αιγάλεω (εβδομαδιαία), Χαϊδαρίου, Κορυδαλλός, Αγίας Βαρβάρας.

Ο Γιώργος Ποδαράς, ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, αγωνίστηκε ως δανεικός στην ΠΑΕ Κόρινθος για τρεις (3) σεζόν (2 στην Β΄ και έναν – 1- στην Γ΄ Εθνική), εν συνεχεία έπαιξε για τρία (3) χρόνια στον Πανελευσινιακό – με τον οποίο ανέβηκε από την Β΄ στην Α΄ Εθνική – επέστρεψε επί Βέλιμιρ Ζάετς στον Παναθηναϊκό, ενώ ακολούθησαν ο Απόλλων Αθηνών, ο Εθνικός Αστέρας και ο Βύζαντας.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.