Το 3 στα 3 οδηγεί στην σωτηρία τον Ορχομενό

Το 3 στα 3 οδηγεί στην σωτηρία τον Ορχομενό

Φεβρουάριος 25, 2018 - 12:08
0 σχόλια

Ο Ορχομενός κέρδισε στον Άγιο Ανδρέα τις Βρασιές πετυχαίνοντας την τρίτη συνεχόμενη του νίκη στο πρωτάθλημα της Α’ Αρκαδίας κάνοντας ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα προς την παραμονή του στην κατηγορία .

Ένα φανταστικό γκολ του νεαρού Ρουμελιώτη (πρώτο του στο πρωτάθλημα) και ένα του Αποστολόπουλου ήταν αρκετά για τους πράσινους να πανηγυρίσουν μέσα στην δύσκολη έδρα των Βρασιών ένα σπουδαίο τρίποντο βαθμολογικής αλλά και ψυχολογικής σημασίας για την συνέχεια.

Η ομάδα του Λεβιδίου έφθασε τους 20 βαθμούς  πλησιάζοντας ακόμα περισσότερο τον μεγάλο της στόχο ενώ σημαντικό είναι και το γεγονός πως κρατάει αποκλειστικά και μόνο στα δικά της χέρια την τύχη της ορίζοντας την μοίρα της για την συνέχεια.

Στην πιο δύσκολη καμπή του πρωταθλήματος ο Ορχομενός ύψωσε ανάστημα και έδειξε μέταλλο ομάδας που ξέρει να διαχειρίζεται καταστάσεις και  με τις τρεις νίκες κόντρα στον Απόλλωνα στον Τυρό, με τον Πανιώνιο στην έδρα του και με τις Βρασιές στον Άγιο Ανδρέα να έχει καταφέρει να βάλει γερά τα θεμέλια της σωτηρίας.

Τα παιχνίδια με Απόλλωνα Τυρού και Πανιώνιο Μεγαλόπολης μάλιστα αποτελούσαν ντέρμπι παραμονής με τον Ορχομενό να παίρνει άριστα και με το καλό να τριτώνει στον Άγια Ανδρέα και οι 11 βαθμοί μαζί με την ανασφάλεια της 13ης αγωνιστικής να έχουν γίνει 20 και με την βεβαιότητα πως η ομάδα είναι κοντά σε αυτό που θέλει και θα συνεχίσει με την ίδια αυτοπεποίθηση και στις επόμενες αγωνιστικές μέχρι το φινάλε.

Τέλος άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως αυτή ήταν η 3η εκτός έδρας επιτυχία για τον Ορχομενό μετά τα διπλά σε Αχιλλέα και Απόλλωνα ενώ έχει ακόμα και δύο ισοπαλίες στο Δημοτικό γήπεδο Φιλικών κόντρα σε ΑΕΚ Τρίπολης και Τεγέα έχοντας μαζέψει 11 βαθμούς από τους 20 συνολικά μακριά από το Λεβίδι.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.