Το 44ο Διεθνές Ράλλυ Παλαιού Αυτοκινήτου στην Τρίπολη

Το 44ο Διεθνές Ράλλυ Παλαιού Αυτοκινήτου στην Τρίπολη

Αύγουστος 29, 2015 - 21:01
0 σχόλια

Το 44ο Διεθνές Ράλλυ ΦΙΛΠΑ - Φίλοι του Παλαιού Αυτοκινήτου, θα διεξαχθεί από τις 24 μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου 2015 στις περιοχές της Δυτικής Πελοποννήσου.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στις διαδρομές των πιο γραφικών, ορεινών και παραθαλάσσιων περιοχών και να επισκεφθούν, μεταξύ άλλων υπέροχων αξιοθέατων, την Ολυμπία, την Αρχαία Μεσσηνία και τα Μεσαιωνικά Κάστρα της Πύλου και της Μεθώνης.

Το Rally θα ξεκινήσει από την κεντρική πλατεία της Τρίπολης την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου και θα τερματίσει τo  Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου. Οι συμμετέχοντες θα έχουν 3 διανυκτερεύσεις στο παραθαλάσσιο, 4-στερο, ξενοδοχείο MESSINA MARE (http://www.messinamare.com/el/) που βρίσκεται στην περίφημη για τις παρθένες αμμουδερές παραλίες της Μεσσηνίας.

Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ "touring class" και "regularity class". Και οι δύο κατηγορίες έχουν κοινή διαδρομή, με τη διαφορά ότι στην κατηγορία "regularity" οι συμμετέχοντες θα ολοκληρώσουν συνολικά 20 Ειδικές Δοκιμασίες Ακριβείας, ενώ στην κατηγορία "touring", θα έχουν μόνο 2 ημερησίως. Και στις δύο περιπτώσεις η μέση ωριαία ταχύτητα δεν θα ξεπερνάει τα 50 χλμ/ω, όπως ορίζεται και από τους κανονισμούς της FIVA και προσαρμόζεται στην ηλικία των αυτοκινήτων.   Οι βραβεύσεις είναι ξεχωριστές για τις δύο αυτές κατηγορίες. Ακόμα θα υπάρχει και συνοδευτικό όχημα Οδικής Βοήθειας που θα καλύψει όλη τη διαδρομή μαζί με τα αυτοκίνητα.

Το παράβολο της συμμετοχής είναι 400€ και περιλαμβάνει:

-       3 διανυκτερεύσεις στο Messina Mare με πρωινό

-       Γεύματα

-       Δείπνο συνοδευόμενοo με Ελληνική Βραδιά

-       Οργανωτικά έξοδα

-       Ασφαλιστική κάλυψη

-       Gala απονομής - δείπνο

Δήλωση Συμμετοχής


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.