Αδειάζουν τα λύματα στους δρόμους στο Άστρος

Αδειάζουν τα λύματα στους δρόμους στο Άστρος

Απρίλιος 05, 2020 - 13:16
3 σχόλια

Το πρόβλημα είναι γνωστό αναφέρει ο πρόεδρος της κοινότητας Κωνσταντίνος Χρ. Μπάρλας σε ανακοίνωση του και παρακαλεί τους συμπολίτες τους να σταματήσουν αυτή την απαράδεκτη συμπεριφορά.

"Δυστυχώς για άλλη μια φορά γινόμαστε αποδέκτες παραπόνων, καθώς πληθαίνουν οι καταγγελίες για ανεύθυνους συμπολίτες μας, οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι κάθε φορά την βροχή αδειάζουν τους βόθρους τους σε κοινόχρηστους χώρους.

Κρίνουμε αυτή την συμπεριφορά απαράδεκτη και εγκληματική, ιδιαίτερα σε αυτή την κρίσιμη χρονική στιγμή που καταβάλουμε τόση μεγάλη προσπάθεια για απολυμάνσεις των κοινόχρηστων χώρων, αλλά και σε κάθε περίπτωση αφού θέτει σε κίνδυνο την δημόσια υγεία.

Παρακαλούμε όσους συμπολίτες μας αντιλαμβάνονται τέτοιου είδους φαινόμενα να απευθύνονται άμεσα στις δημόσιες αρχές. Από εμάς πάντως είναι καταδικαστέα και έχουμε ήδη προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την άμεση αντιμετώπισή τους. "

Είναι η ώρα της ευθύνης για όλους μας !!

 

Ο πρόεδρος της κοινότητας

Κωνσταντίνος Χρ. Μπάρλας

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Το ίδιο γίνεται και σε ορισμένους δρόμους του Παραλίου. Τα ρίχνουν στα φρεάτια ομβρίων καί βρωμάει ο κόσμος, όπως στην οδό Σπετσών.

Και σε χωριό της Τεγέας που έγινε καταγγελία στην Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας... τα βρήκαν όλα μια χαρά!! Η απάντηση τους?? Παντού τα ίδια γίνονται!!! Γιατί να σπάσει αυγά το Υγειονομικό?? Τα στραβά μάτια δυστυχώς!!!

Κύριε κοινοταρχα εσύ που καυτηριάζεις αυτό το αίσχος που συμβαίνει στην κοινότητα σου, θέλω να ξέρω, έχεις προβεί σε κινήσεις να καλέσεις το υγεινομικό και να κάνεις επώνυμη καταγγελία?? Γιατί εγώ στο χωριο μου έκανα επωνυμη καταγγελία και οι 《αχαμνοξυστες》του υγειονομικου, είχαν τα μάτια τους καταρράκτη!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.