ΑΕΚ Τρίπολης - Κόρινθος 2006 1-1 (vid)

ΑΕΚ Τρίπολης - Κόρινθος 2006 1-1 (vid)

Ιανουάριος 26, 2020 - 17:44
9 σχόλια

Σε ένα απίστευτο παιχνίδι με 4 δοκάρια, δύο χαμένα πέναλτι και δύο γκολ στα τελευταία λεπτά η ΑΕΚ Τρίπολης αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 με την Κόριθνο 2006 χάνοντας ακόμα μία ευκαιρία να πάρει την πρώτη της νίκη.

Οι Κιτρινόμαυροι είχαν ένα χαμένο πέναλτι, τρία δοκάρια και δύο - τρεις πολύ καλές ευκαιρίες, προηγήθηκαν στο 84' με τον Ρένο Πετρόπουλο όμως η Κόρινθος με γκολ στο 89' του  Τζαναβάρα ισοφάρισε. Χαμένο πέναλτι είχε και η Κόρινθος 2006 στο πρώτο μέρος στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι.

Δείτε στο βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές του αγώνα της ΑΕΚ Τρίπολης με την Κόρινθο 2006.

ΑΕΚ Τρίπολης: Μπροκάκης, Πετρόπουλος, Καττής (Μπούσγας), Καψής, Καϊάφας, Μπακάμης, Κοντογιαννόπουλος, Αρδάμης, Ανδριανός, Κολλιόπουλος, Μπαλάσης (Κολοστούμπης)

Κόρινθος 2006: Καρατζαόγλου, Παπουτσής, Φίλης, Αβλίσιο, Κεφάλας, Κόκκινος, Μπαμπάι Δ., Κουϊμέλης, Λέσi (Ρίνα), Παπανικολάου, Νικολόπουλος (Τζαναβάρας)

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr ΑΕΚ Τρίπολης - Κόρινθος 2006 1-1


9 Σχόλια

ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ ΣΤΠΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ;;; ΞΕΡΩ ΤΑ ΔΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΟΙΟΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ;;; Η ΜΗΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Ο ΜΗΤΣΑΡΑΣ;

Πλήρωσαν οι δημότες Τρίπολης καμιά τριάνταρια χιλιάδες ευρώ στο Δακ για να μπορούν οι κύριοι της ΑΕΚ να παίξουν ποδόσφαιρο. Έτσι δεν ειναι κ. Κούρο.

Εσύ που μιλάς μέσα από την ανωνυμία έχω ένα να σου πω το χορτάρι του ΔΑΚ είναι μόνο για να βόσκουν κάτι γίδια σαν και του λόγου σου ο δήμαρχος και ο κάθε δήμαρχος δεν είναι μόνο για μια δύο ομάδες του Δήμου αλλά για όλες της ομάδες του Δήμου κουτιβλαχε

σαν καλος γιδοβοσκος που εισαι απο οτι φαινεται θα επρεπε να εχεις καταλαβει οτ ιτο χορταρι του σταδιου της τριπολης ειναι για να βοσκουνν] κατι γιδια σαν και του λογου σου οσο για τα παιδια που σπαζουν ντα ποδια τους εκει ειναι ηρωες

Τετοια σχολια μονο κακο κανουν για κοιταξτε στους γυρω νομους τι εχει κανει το κρατος για το ποδοσφαιρο μονο εδω δεν εχει γινει τιποτα .

Αφου χασαμε βαθμους και απο αυτους δεν υπαρχουν αλλες δικαιολογιες.Αν δεν αλλαξουμε προπονητη να παρουν λιγο ψυχολογια οι παικτες η ομαδα δεν θα αντεξει ως το τελος......Παρε αποφασεις προεδραρα τωρα πριν ειναι αργα..

απαραδεκτο να μην νηκαμε την τελευταια ομαδα της κατηγοριας στην εδρα μας,αν η ομαδα κατεβενε με αλλο σχημα θα εβαζε πεντε γκολ..παρτε αλλο κοουτς και η ομαδα θα παρει βαθμους..............

ΠΟΥ ΠΑΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΟΝΤΟΟ?ΓΕΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.ΒΑΖΕΙ ΤΟΥς ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΘΕΣΕΙΣ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.