ΑΕΚ Τρίπολης - Ορχομενός 4 - 2 (vid)

ΑΕΚ Τρίπολης - Ορχομενός 4 - 2 (vid)

Οκτώβριος 29, 2016 - 18:02
0 σχόλια

ΑΕΚ Τρίπολης – Ορχομενός 4 - 2

Σε ένα παιχνίδι με το πάθος και τις δυνατές μονομαχίες να κυριαρχούν η ΑΕΚ Τρίπολης επικράτησε με 4-2 του Ορχομενού στο Δημοτικό γήπεδο Κάρτσοβας το απόγευμα του Σαββάτου 29 Οκτωβρίου στο ματς που άνοιξε την αυλαία για την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας.

Οι κιτρινόμαυροι για να μπορέσουν να κάμψουν την αντίσταστη του μαχητικού Ορχομενού χρειάστηκαν να κάνουν την ανατροπή καθώς βρέθηκαν πίσω στο σκορ στις αρχές του αγώνα από πολύ ωραίo γκολ του rockie της ομάδας του Λεβιδίου Γιάννη Σταμάτη.

Ο Ορχομενός μπήκε πολύ δυνατά πιέζοντας την ΑΕΚ και μάλιστα στο 15’ άνοιξε το σκορ με τον Σταμάτη με άπιαστο σουτ μέσα από την περιοχή. Οι γηπεδούχοι στο 31’ κέρδισαν πέναλτι όμως ο Καραμπής σταμάτησε τον Ζιούλη από 11 βήματα. Στο 39’ η ΑΕΚ κέρδισε και δεύτερο πέναλτι μέσα διαμαρτυρίες από τους φιλοξενούμενους με τον Ζιούλη να βλέπει και πάλι τον Κραμπή να του λέει όχι όμως στην επαναφορά να παίρνει το ριμάουντ και να κάνει το 1-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου με την τελευταία καλή ευκαιρία να  ανήκει στην ΑΕΚ με το σουτ του Φατούρου να σταματά στο δοκάρι.

Στην επανάληψη και πάλι ο Ορχομενός μπήκε καλύτερα στα πρώτα λεπτά δείχνοντας ξεκάθαρη διάθεση να πιέσει όμως η ΑΕΚ άρχισε να πατάει καλύτερα και να ισορροπεί το παιχνίδι. Στο 57’ ο Μπέλτσος σημάδεψε το δοκάρι και  στο 61’ ο Φατούρος ότι δεν μπόρεσε να κάνει στην εκπνοή του πρώτου μέρους το έκανε με το μακρινό σουτ που επιχείρησε αιφνιδιάζοντας τον Καραμπή για το 2-1. Στην συνέχεια ο δικέφαλος έψαξε τις κόντρα επιθέσεις και στο 69’ έγινε το 3-1 με πολύ ωραίο τελείωμα του Μπέλτσου που πέρασε την μπάλα πάνω από τον κίπερ του Λεβιδίου μετά από ασίστ του Κοκκινάκου.

Οι πράσινοι προσπάθησαν να μειώσουν και να μπουν ξανά στο παιχνίδι με τον Σέχου να σπαταλά τις περισσότερες επιθετικές προσπάθειες της ομάδας του με την ΑΕΚ να πετυχαίνει και τέταρτο γκολ με τον Ανδριανό στο 85’ και τον Ορχομενό στο 94’ με τον Βλαχοκυριάκο να γράφει το τελικό 4-2.

ΑΕΚ Τρίπολης: Κοκκινάκος, Παρασκευόπουλος, Γιαννούλης, Μπαλάσης, Λαγός Ι., Πάκος, Φατούρος, Λιακόπουλος, Μπέλτσος, Ζιούλης, Ανδριανός.

Έπαιξαν και οι: Μπίλλης, Λαγός Σ.

Ορχομενός: Καραμπής, Παρασκευόπουλος, Ζιάζιαρης, Σιόλας, Σταμάτης, Ντρέου, Μούστος Σ., Μούστος Θ., Βλαχοκυριάκος, Νέζος, Σέχου.

Έπαιξαν και οι: Τρυφωνόπουλος, Μήτρου.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr ΑΕΚ Τρίπολης-Ορχομενός 4-2


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.