ΑΕΚ Τρίπολης: Τα τυπικά για Τκεσελασβίλι, ακολουθεί αμυντικό χαφ

ΑΕΚ Τρίπολης: Τα τυπικά για Τκεσελασβίλι, ακολουθεί αμυντικό χαφ

Αύγουστος 31, 2019 - 22:06
0 σχόλια

Ο Νταβίντ Τκεσελασβίλι φαίνεται να κερδίζει τις εντυπώσεις με την ΑΕΚΙ Τρίπολης να ετοιμάζεται να βρίσκεται στην διαδικασία για να μπορέσει να ολοκληρώσει την μεταγραφή του Γεωργιανού χαφ-εξτρέμ.

Έπειτα από τα δύο τέρματα που σημείωσε πριν μερικές μέρες στο φιλικό παιχνίδι με το Ξηροκάμπι ο Γεωργιανός βρήκε και πάλι δίχτυα κόντρα στον Πανγυθεατικό και με την συνολική του εικόνα κερδίζει τους ανθρώπους της ΑΕΚ Τρίπολης βρίσκοντας στο πρόσωπο του έναν ικανό και πολλά υποσχόμενο ποδοσφαιριστή.

Πλέον απομένει να ρυθμιστούν κάποιες λεπτομέρειες αναφορικά με τα χαρτιά του Νταβίντ Τκεσελασβίλι για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή με την ΑΕΚ Τρίπολης να μην σταματά εκεί καθώς βρίσκεται στην αναζήτηση και ενός αμυντικού χαφ.

Οι κιτρινόμαυροι έχουν τσεκάρει κάποιες περιπτώσεις κεντρικών μέσων και σύμφωνα με πληροφορίες εντός των επόμενων ημερών θα υπάρξουν εξελίξεις με την ομάδα να συνεχίζει τις προπονήσεις και τα φιλικά της τεστ.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.