Αφιέρωμα στον Σταύρο Κουγιουμτζή στο Πέτρινο θέατρο Δάρα (vid)

Αφιέρωμα στον Σταύρο Κουγιουμτζή στο Πέτρινο θέατρο Δάρα (vid)

Ιούλιος 29, 2019 - 10:04
0 σχόλια

Διήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων στο Πέτρινο θέατρο Δάρα, συνδιοργάνωσαν ο Σύνδεσμος Δαραίων Κοινότητα Δάρα και ο Σύλλογος Δαραίων Αττικής.

Οι εκδηλώσεις έλαβαν χώρα στο Πέτρινο Θέατρο Δάρα στις 26-27 Ιουλίου 2019. Τα έσοδα των εκδηλώσεων ήταν από χορηγούς και το υπόλοιπο των χρημάτων διατέθηκε για την ενισχυτική μαθημάτων των μαθητών Δάρα στο πνευματικό κέντρο του χωριού.

Η όλη εκδήλωση οργανώθηκε και συντονίστηκε από τον κ. Χαράλαμπο Αναστόπουλο.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ : ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΑΜΑΣ

Παίζουν : ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ: Γιώργος Καλαμάς , Στάθης Αντίοχος ,Νικόδ. Καλαμάς ΚΡΟΥΣΤΑ: Νίκος Φορλίδας ΝΤΡΑΜΣ: Νίκος Παπαδημητρόπουλος ΚΙΘΑΡΑ : Δημήτρης Μπούργος ΚΟΝΤΡΑ ΜΠΑΣΟ:Αρτέμης Μπεκρόπουλος ΑΚΚΟΡΝΤΕΟΝ : Παναγιώτης Τομαράς ΚΑΝΟΝΑΚΙ: Σωτήρης Καφούσιας ΜΠΑΓΛΑΜΑ:Γιαννης Καζαζάκης ΠΙΑΝΟ: Κώστας Τσάμης ΤΡΑΓΟΥΔΙ : Ιωάννα Τετράδη ,Γιώργος Κανελάκης Διαβάζουν : Ελένη Ιντζέ, Βασω Σολδάτου

Επιμέλεια κειμένων , παρουσίασης: Ιω. Τετράδη,Γ.Κανελάκης. Ο μαέστρος Γιωργος Καλαμας με την θαυμάσια ορχήστρα του ο Νικηφόρος Σπίνος με τα ηχητικά του και τον φωτισμό του μας προσέφεραν μια μαγευτική ξεχωριστή βραδιά αφιέρωμα στον συνθέτη Κουγιουμτζη απο το άλμπουμ ”Όταν ανθούν οι Πασχαλιές.

Ευχαριστούμε στους συμπατριώτες μας Δαραίους που παρευρέθηκαν στη συναυλία καθώς και τους εκατοντάδες Δαραίους και φίλους που παρακολούθησαν ζωντανά μαζί μας από όλο τον κόσμο την συναυλία, τον Ερυθρό Σταύρο που εθελοντικά παρευρέθησαν, τον δήμο Τρίπολης τον αντιδήμαρχο κ. Γεωργανοπουλο για τον καθαρισμό των χώρων στο Θεατράκι και σε όλο το χωρίο, και τέλος,τον Τάκη Παναγοπουλο για την μετάδοση στο Ίντερνετ μεσώ του Choice Web TV.

Video: 

Πέτρινο Θέατρο Δάρα Αρκαδίας Όταν Ανθίζουν οι Πασχαλιές Σταύρος Κουγιουμτζής 26-7-2019


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.