Αγανακτισμένοι οι ανεξάρτητοι με Παραστατίδη και Βουδούρη

Αγανακτισμένοι οι ανεξάρτητοι με Παραστατίδη και Βουδούρη

Δεκέμβριος 20, 2014 - 19:12
3 σχόλια

Το κείμενο που από κοινού υπέγραψαν οι ανεξάρτητοι βουλευτές Θ. Παραστατίδης και Οδ. Βουδούρης με αφορμή την καταγγελία του βουλευτή των ΑΝΕΛ Π. Χαϊκάλη για απόπειρα χρηματισμού του, προκειμένου να υπερψηφίσει τον κ. Στ. Δήμα, έχει προκαλέσει την μήνι των ανεξάρτητων βουλευτών οι οποίοι στις 17/12 ψήφισαν την κυβερνητική πρόταση για την Προεδρία της Δημοκρατίας. Ούτε λίγο ούτε πολύ, στο κείμενο οι δύο βουλευτές αφήνουν υπαινιγμούς για τους ανεξάρτητους οι οποίοι καταψήφισαν τον προϋπολογισμό αλλά υπερψήφισαν τον κ. Δήμα, και τους καλούν να μην συμμετέχουν στις επόμενες δύο ψηφοφορίες.

Συγκεκριμένα, στο κείμενο το οποίο φέρει την υπογραφή των Παραστατίδη και Βουδούρη αναφέρεται ότι: «Η αποκάλυψη της απόπειρας χρηματισμού του κ. Χαϊκάλη, η οποία ήταν σε γνώση της Δικαιοσύνης εδώ και 15 ημέρες, ρίχνει βαριά σκιά στην εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας. (…) Η απόπειρα χρηματισμού, έστω και ενός βουλευτή, έστω και μόνη η σοβαρή πιθανότητα αυτής της απόπειρας, δημιουργεί μια βαριά σκιά, δυστυχώς για όλους τους βουλευτές που άλλαξαν στάση απέναντι στην κυβέρνηση από την ψηφοφορία για τον προϋπολογισμό στην ψηφοφορία για την Προεδρία της Δημοκρατίας. Αδιαμφισβήτητος τρόπος να αρθεί αυτή η σκιά για τους εν λόγω βουλευτές, είναι η αποχή από τις επόμενες ψηφοφορίες. (…)».

Οι αναφορές αυτές προκάλεσαν την οργή του κ. Σπ. Λυκούδη, ο οποίος έκανε λόγο για «αθλιότητες» και «πολιτικά σκουλήκια», αλλά και του κ. Χρ. Αηδόνη, ο οποίος μίλησε για «άθλιους επαίτες» που επιθυμούν διακαώς να συμπεριληφθούν στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Γρ. Ψαριανός, μιλώντας στον Σκάι, είπε ότι είχε δηλώσει εδώ και μήνες ότι θα υπερψήφιζε την κυβερνητική πρόταση για Πρόεδρο της Δημοκρατίας και χαρακτήρισε την ανακοίνωση «αθλιότητα διαφόρων περιπλανώμενων πολιτικάντηδων που εκτελούν συμβόλαια ενόψει της ένταξής τους στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ». Και συμπλήρωσε: «Είναι πιο άθλιοι και ξεφτιλισμένοι αν το σκέφτηκαν και το έπραξαν μόνοι τους». Ενώ κατέληξε λέγοντας: «Θα έπρεπε να ντρέπονται. Θα προσφύγουμε όλοι στη Δικαιοσύνη. Να βρουν κάπου να πάνε να κρυφτούν».

Το ΠαΣοΚ επίσης καταδίκασε την κίνηση Παραστατίδη – Βουδούρη, αναφέροντας: «Ελπίζουμε να μην βρεθεί κόμμα να στεγάσει στην παρούσα φάση τους δύο περιφερόμενους κατασκόπους που δεν τίμησαν ποτέ τα κόμματα με τα ψηφοδέλτια των οποίων εξελέγησαν».

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.