Αγιασμός των Υδάτων στη λίμνη Τάκα (pics,vid)

Αγιασμός των Υδάτων στη λίμνη Τάκα (pics,vid)

Ιανουάριος 06, 2020 - 19:30
4 σχόλια

Πραγματοποιήθηκε η τελετή αγιασμού των υδάτων στον ταμιευτήρα της λίμνης Τάκας ύστερα από πρωτοβουλία του προέδρου του Βουνού Αντώνη Μπιλίδα και των κατοίκων.

Φωτογραφίες και βίντεο Ηλέκτρα Μπιλίδα.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Αγιασμός των υδάτων στη λίμνη Τάκα


4 Σχόλια

Μπράβο σε όλους όσους εμπνεύστηκαν και πραγματοποίησαν αυτή την ιδέα! Καλή και ευλογημένη χρόνια! Τέλειες φωτογραφίες Ηλέκτρα.

Εκεί κοντά είναι ένα μεγάλο φυτώριο που καίει τις πλαστικές γλάστρες και καταστρέφει όλον τον κάμπο... χωρίς να κάνει κάποιος από τις αρμόδιες αρχές κάτι παρά τι καταγγελίες... εάν μπορείτε παρακαλώ αναδείξτε το πρόβλημα...

Το νερό είναι δημόσιο αγαθό.Το έργο της Τακας έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί και να έχει αξιοποιηθεί προς όφελος όλης της περιοχής. Και να είχε βοηθήσει και στον να μην πνίγονται κάθε τρεις και λίγο τα χωριά της Τεγέας. Όλοι πρέπει να διεκδικήσουν την ολοκλήρωση του έργου και την αξιοποίηση προς όφελος όλης της περιοχής. Και να αξιοποιηθεί και τουριστικά. Η Τακα δεν είναι η γούρνα του καθενός να την κάνει τσιφλίκι του πρέπει να αξιοποιηθεί προς όφελος όλων.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.