Αγώνας Ακριβείας Κλασσικών Αυτοκινήτων στη Γορτυνία

Αγώνας Ακριβείας Κλασσικών Αυτοκινήτων στη Γορτυνία

Μάιος 07, 2019 - 21:23
2 σχόλια

Με την στήριξη του Δήμου Γορτυνίας και της ΔΗΚΕΓ, θα πραγματοποιηθεί ο Αγώνας Ακριβείας (Regularity) Κλασσικών Αυτοκινήτων με την ονομασία «Arcadia Classic Tour» το διήμερο 11-12 Μαϊου 2019, που διοργανώνει για 5η χρονιά η ΤΡΙΣΚΕΛΙΟΝ με την υποστηρίξη της ΑΡ.Σ.Ο.Ε.

Περίπου 120 συμμετέχοντες με 60 ιστορικά οχήματα θα περιηγηθούν στην Αρκαδία και ειδικότερα στη Γορτυνία σε επιλεγμένες διαδρομές και θα γνωρίσουν τα υπέροχα τοπία, τα ιστορικά μνημεία, τα σημαντικά αξιοθέατα και την τοπική φιλοξενία.

Η εκκίνηση θα γίνει από τον Ισθμό της Κορίνθου το Σάββατο 11 Μαϊου ώρα 12.00 μ.μ. και ο τερματισμός το βράδυ της ίδιας μέρας στη Δημητσάνα. Την Κυριακή 12 Μαϊου η εκκίνηση θα γίνει στις 11.00, θα συνεχιστεί σε επιλεγμένες διαδρομές της Γορτυνίας και του Μαινάλου και θα γίνει τερματισμός στη Δημητσάνα. Η διοργάνωση θα ολοκληρωθεί με την απονομή των επάθλων στο Διασυνεδριακό Πολιτιστικό Κέντρο Δημητσάνας, ώρα 4.00 μ.μ.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Δεν μας εξηγείτε παρακαλώ , γιατί δυσφήμιση .Τέτοιες εκδηλώσεις μόνο καλό κάνουν στον τόπο μας...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.