Άκης Καλλινικίδης: «Προδοθήκαμε από τα κενά διαστήματα»

Άκης Καλλινικίδης: «Προδοθήκαμε από τα κενά διαστήματα»

Φεβρουάριος 06, 2016 - 20:25
0 σχόλια

Ο Άκης Καλλινικίδης εκπροσώπησε τους παίχτες του Αρκαδικού στην συνέντευξη τύπου αμέσως μετά το τέλος του αγώνα τονίζοντας πως η ομάδα του παρά το γεγονός πως πάλεψε προδόθηκε από τα κενά διαστήματα που είχε στον αγώνα ενώ επισήμανε πως ο ΣΕΦΑ είναι σε δύσκολη θέση και κοιτάει τον επόμενο δύσκολο αγώνα που ακολουθεί με τον Κολοσσό.

Ο έμπειρος φόργουοντ δεν έλειψε να αναφερθεί και στην πρώην του ομάδα το Ρέθυμνο τονίζοντας χαρακτηριστικά πως όσο μακριά και αν είναι ομάδα, κόσμος και πόλυ θα είναι πάντα στην καρδιά του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Άκης Καλλινικίδης:

‘’Πριν μιλήσω για το παιχνίδι θα μου επιτρέψετε να κάνω μία παρένθεση. Χαίρομαι πάρα πολύ που βρίσκομαι εδώ μετά από δύο χρόνια, που μπήκα πάλι σε αυτό το γήπεδο, που είδα γνωστούς ανθρώπους, που ξαναήρθα και πάλι στο Ρέθυμνο γιατί αισθάνομαι αγάπη και ευγνωμοσύνη για την ομάδα, τον κόσμο και την πόλη του Ρεθύμνου και όσο και αν έχω φύγει μακριά να ξέρουν ότι τους έχω πάντα μαζί μου και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει.

Σχετικά με τον αγώνα δεν μπορεί να πει κανείς ότι δεν παλέψαμε. Ήρθαμε εδώ για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που είχαμε για να κερδίσουμε, είχαμε στοχεύσει στις αδυναμίες του Ρεθύμνου, θέλαμε να βγάλουμε τα προτερήματα μας στο παρκέ, προσπαθήσαμε αλλά και πάλι προδοθήκαμε από τα κενά διαστήματα που είχαμε, από τα εύκολα λάθη που κάναμε στην επίθεση και τα οποία έδωσαν εύκολους πόντους στο Ρέθυμνο και στο τέλος καταλήξαμε πάλι να τρώμε 90 πόντους.

Δεν γίνεται να κερδίσουμε ένα εκτός έδρας παιχνίδι η να γυρίσουμε ένα παιχνίδι με 90 πόντους. Χάσαμε μία ευκαιρία και πλέον λιγοστεύουν οι ευκαιρίες που έχουμε. Είμαστε σε πολύ δύσκολη θέση αλλά δε μπορούμε να κάνουμε κάτι το διαφορετικό. Από την Δευτέρα να συνεχίσουμε να παλεύουμε, να κάνουμε προπόνηση και να πάρουμε την νίκη στον επόμενο αγώνα. Συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο και καλή συνέχεια''.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.