Αλλαγή χρήσης του Δημοτικού Σχολείου σε πολιτιστικό κέντρο στο χωριό Καράτουλα

Αλλαγή χρήσης του Δημοτικού Σχολείου σε πολιτιστικό κέντρο στο χωριό Καράτουλα

Ιούλιος 12, 2017 - 08:40
0 σχόλια

Κατόπιν των άοκνων προσπαθειών του Προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου του χωριού μας, Γιάννη Παναγιωτούρου εκδόθηκε πριν λίγες μέρες η άδεια για αλλαγή χρήσης του Δημοτικού Σχολείου σε πολιτιστικό κέντρο.
( Η άδεια δόμησης είναι εδώ και η έγκριση δόμησης εδώ)

Πριν μπούμε στις λεπτομέρειες και τις περιγραφές για τις εργασίες που προβλέπονται να γίνουν οφείλουμε να ενημερώσουμε μέσα από το ιστολόγιο μας, τους Καρατουλιάνους και τους φίλους του χωριού μας ότι το κόστος για την έκδοσή της άδειας, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται τα φορολογικά, οι κρατήσεις, η προκαταβολή εισφοράς ΙΚΑ και οι αμοιβές των μελετητών, ξεπέρασε τις 28.000 € και είναι αποκλειστική δωρεά του σπουδαίου συμπατριώτη μας Δημήτρη Γ.Λογοθέτη ο οποίος για μια ακόμα φορά δείχνει έμπρακτα την αγάπη του για το χωριό μας και τον ευχαριστούμε γι΄αυτό.

Μια εικόνα από το πώς θα διαμορφωθεί το Δημοτικό Σχολείο μπορείτε να πάρετε από τα τρία αρχιτεκτονικά σχέδια της οικοδομικής άδειας τα οποία παραθέτουμε και την συνοπτική τεχνική έκθεση με τις προβλεπόμενες εργασίες (δείτε την εδώ), που συνέταξε η αρχιτέκτων Κατερίνα Συρούνη,σε συνεργασία με τον πολιτικό μηχανικό Γιώργο Πατρινέλη, τους οποίους ευχαριστούμε για την εξαιρετική εργασία τους.

 Αναλυτική ενημέρωση για την εξέλιξη των διαδικασιών και των εργασιών που αφορούν το Δημοτικό Σχολείο αλλά και για την εν γένει πορεία του Πολιτιστικού μας Συλλόγου θα υπάρξει κατά την Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση που προγραμματίζεται για το Σάββατο 12/8/2017 στο χωριό και για την οποία θα υπάρξει ειδική ανακοίνωση - πρόσκληση στο ιστολόγιό μας τις προσεχείς ημέρες.

Πηγή: karatoula2009.blogspot.gr


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.