Αναστοπούλου: Απόλυτα επιτυχημένη χρονιά για τον Άρη Τρίπολης

Αναστοπούλου: Απόλυτα επιτυχημένη χρονιά για τον Άρη Τρίπολης

Απρίλιος 22, 2018 - 19:29
0 σχόλια

Ο Άρης Τρίπολης επιστρέφει και πάλι στην Β’ Εθνική μετά από έναν χρόνο απουσίας κατακτώντας με την νίκη του κόντρα στο Πλατάνι Μιδέας το πρωτάθλημα του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Η αρχηγός του Άρη Τρίπολης Πένυ Αναστοπούλου λίγα λεπτά μετά το τέλος της αναμέτρησης που χάρισε τον τίτλο στις κιτρινόμαυρες μίλησε σε τηλεφωνική επικοινωνία με το ArcadiaPortal.gr για την εφετινή πορεία της ομάδας της τονίζοντας πως η σεζόν είναι απόλυτα επιτυχημένη.

Αναλυτικά όσα είπε η Πένυ Αναστοπούλου

Για το πρωτάθλημα: ‘’Φθάσαμε επάξια στην κατάκτηση του τίτλου. Το πρωτάθλημα ξεκινώντας η σεζόν δεν ήταν ο αρχικός μας στόχος ωστόσο εφόσον ήρθαμε στην πηγή έπρεπε να πιούμε νερό και τελικά τα καταφέραμε. Η χρονιά είναι απόλυτα επιτυχημένη για τον Άρη Τρίπολης και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό όλοι στην ομάδα’’.

Για την επιστροφή του Άρη Τρίπολης στην Β’ Εθνική: ‘’Επιστρέφουμε και πάλι πολύ γρήγορα στην Β’ Εθνική. Την επόμενη χρονιά θέλουμε αρχικά να ανασυνταχθούμε, να παραμείνουμε οικογένεια όπως τώρα, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και ασφαλώς να μπορέσουμε να κάνουμε καλύτερα πράγματα από την πρώτη μας εμπειρία στην κατηγορία’’.

Για τα συναισθήματα της για την κατάκτηση του πρωταθλήματος: ‘’Προσωπικά για εμένα η κατάκτηση αυτού του πρωταθλήματος με γεμίζει με πολύ μεγάλη χαρά. Τον τίτλο τον αφιερώνω στην οικογένεια μου, στις συμπαίκτριες μου και σε όλη αυτή την ωραία παρέα των ανθρώπων του Άρη Τρίπολης’’.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.