Κατρούγκαλος από το Παράλιο Άστρος: Εκλογές σε ενάμιση χρόνο (pics,vid)

Κατρούγκαλος από το Παράλιο Άστρος: Εκλογές σε ενάμιση χρόνο (pics,vid)

Ιανουάριος 08, 2018 - 10:10
28 σχόλια

Μίλησε για την οικονομία, για την ανάπτυξη και την έξοδο από τα μνημόνια

Ανεπίσημη επίσκεψη πραγματοποίησε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών κ. Γιώργος Κατρούγκαλος στο Παράλιο Άστρος. Η κάμερα του Astros News και ο Κώστας Λέγκουρδας βρέθηκαν εκεί.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, αφού δήλωσε ότι είναι τιμή του και χαρά του να επισκέπτεται το ιστορικό μέρος του Άστρους, το οποίο είχε επισκεφθεί δύο χρόνια νωρίτερα κατά τον εορτασμό της Β' Εθνοσυνέλευσης, είπε ότι ο τόπος αυτός έχει με μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης, ύστερα και από την κατασκευή του νέου λιμένα. Μάλιστα, όπως δήλωσε, ο ίδιος είδε μια διάθεση καλύτερη, τόσο στη Βόρεια Κυνουρία όσο και στη Μεσσηνία, όπου πέρασε τα Φώτα, και είπε: «Το 2018 θα είναι μια καλύτερη χρονιά, έχουμε αφήσει πίσω μας τη δυσκολότερη περίοδο».

Είμαι αισιόδοξος από τη φύση μου. Όλοι οι δείκτες της οικονομίας είναι πια θετικοί.

 

«Πάμε καλύτερα. Το μεγάλο στοίχημα είναι ακριβώς να μπορούμε να ελέγχουμε την τύχη μας. Θα κερδίσουμε ξανά τη δημοκρατική μας κυριαρχία, αυτό είναι το στοίχημα», υπογράμμισε.

Σε ερώτηση του Astros News ως προς το γεγονός ότι και οι άλλες κυβερνήσεις έλεγαν τα ίδια πράγματα, ο κ. Κατρούγκαλος επεσήμανε ότι η κυβέρνηση Σαμαρά δεν είχε να παρουσιάσει βελτίωση σε τρία συνεχόμενα τρίμηνα ούτε την έξωθεν μαρτυρία, όπως τώρα που οι Ευρωπαίοι εταίροι μας και οι οίκοι αξιολόγησης λένε αυτά που λέει η κυβέρνηση, ότι δηλαδή έχουμε επιστρέψει ως χώρα στην ανάπτυξη.

Έχουμε ακόμα ενάμιση χρόνο διακυβέρνησης.

Ο κ. Κατρούγκαλος δίχως να ερωτηθεί, απέκλεισε το ενδεχόμενο διεξαγωγής εκλογών το 2018: «Θα ήταν παράλογο, και εναντίον του εθνικού συμφέροντος, την ώρα που η οικονομία αναπτύσσεται να κάνουμε εκλογές. Εξάλλου,είναι πολύ καλύτερα να πας σε εκλογές με μια πολύ βελτιωμένη οικονομία».

Το φαγητό είναι καλό, οι άνθρωποι πολύ φιλικοί, ελπίζω να έρθω το συντομότερο δυνατόν.

 

Κατά την επίσκεψή του, ο κ. Κατρούγκαλος συναντήθηκε άτυπα με τον αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννη Τρουπή, με τον οποίον, μάλιστα, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για θέματα που αφορούν στις υγιείς επιχειρήσεις που στηρίζουν την ελληνική οικονομία, στην αλλαγή της φορολογίας του οίνου και τις επιπτώσεις αυτής τη αλλαγής στην οινοπαραγωγή, που είναι βασικός κλάδος της οικονομίας μας. Ακόμη, είχαν έναν διάλογο επάνω στα επιδόματα του ΟΑΕΔ και στον τρόπο με τον οποίον αυτά χορηγούνται. Ο κ. Τρουπής, μάλιστα, πρότεινε στον υπουργό ότι θα ήταν καλύτερα τα επιδόματα ανεργίας να δίδονται στις επιχειρήσεις, προκειμένου να προσλαμβάνουν προσωπικό, παρά απευθείας στους ανέργους, ώστε οι νέοι να συνεχίσουν να εργάζονται.

Επιπροσθέτως, ο κ. Κατρούγκαλος συναντήθηκε με επιχειρηματίες της περιοχής, όπως με τους κκ. Δουζένη (επεξεργασία και τυποποίηση ελαιολάδου) και Κόσσυβα (επεξεργασία και εμπορία κρεάτων), με τους οποίους συζήτησε τρόπους ανάπτυξης των κλάδων τους.

Ο υπουργός γευμάτισε στο εστιατόριο «Estella», και το μενού περιελάμβανε τοπικά εδέσματα και προϊόντα

Στις φωτογραφίες ο κ. Κατσής, στο κατάστημα του οποίου γευμάτισε ο κ. Κατρούγκαλος, και ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.

Video: 

Astrosnews.gr - Ο Γιώργος Κατρούγκαλος στο Άστρος


28 Σχόλια

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΥΠΗ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ?

Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΕ ΤΣΙΠΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΦΩΤΟ ΟΛΗ Η ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΛΥΚΟΥΡΕΤΖΙΚΗ

Αρχισε τις δημόσιες εμφανίσεις ο Τρούπης.........................

Ο Γιάννης Τρουπής ειναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας στην Αρκαδία. Θα ειναι μια καλή υποψηφιότητα για τον δήμο Τρίπολης.

΄Ένα Άστρος έχουμε να το χαιρόμαστε και πλακώσανε οι σημερινοί κυβερνώντες να κάνουν παρέα με τους τέως κυβερνώντες, ρε που πάμε............σανό που μας ταΐζουν, να μην τους χαιρόμαστε!

Λυκουρέντζια προπαρασκευή με προπέτασμα καπνού (από τα ψητά που έτρωγαν!) . Σύριζα-Ν.Δ. τι παίζει?

1) Γιαννης Τρουπης υποψηφιος Δημαρχος Τριπολης. 2) Δημητρης Κατσης υποψηφιος Δημαρχος Β. Κυνουριας

ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΠΡΙΤΗ. ΔΕΝ ΞΕΧΩΡΙΖΩ ΧΡΩΜΜΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ...

Η αρχαία ελληνική φράση "όμοιος ομοίω αεί πελάζει";Η φράση αυτή ανήκει στον Πλάτωνα (Συμπόσιον) και σημαίνει "ο όμοιος τον όμοιο πάντα πλησιάζει". Και σήμερα χρησιμοποιούμε αυτήν τη φράση θέλοντας να δηλώσουμε πως ο άνθρωπος από τη φύση του τείνει να προσεγγίζει ανθρώπους που του μοιάζουν, τείνει να συναναστρέφεται τους ομοίους του. Ν.Δ.=ΣΥΡΙΖΑ ή διαφορετικά αριστεροί με δεξιά τσέπη, διαφωνείτε; Πόσα μπορεί να καταλάβει κανείς από μια φωτογραφία. Ξυπνάτεεεεεεεεεε!

ΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΗΚΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ ΑΛΛΟ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΛΕΟΣ

Είναι 2 επιχειρηματίες και ο ένας είναι και Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρίπολης, πιστεύω πως αναφέρθηκε στα προβλήματα που έχει η επιχειρηματικότητα και στις δυσκολίες που περνά ο τόπος αλλά πάλι πιστεύω πως καλύτερα να τα έλεγε στον τοίχο παρά στον Κατρούγκαλο. Ο τοίχος μπορεί να καταλάβαινε αυτός δεν θα καταλάβει ούτε στην δευτέρα παρουσία.

Δεν πιστεύω τον λογαριασμό να το πλήρωσε το "συνταγματικό τόξο", γιατί δεν είδα πολλούς του τέως ΠΑΣΟΚ ή όπως αυτοί λέγονται σήμερα. Άρα πλήρωσε ο κ.κ. υπουργός που χάλασε την εργατική τάξη, έτσι εξηγούνται τα υπόγεια ρεύματα ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-Ν.Δ. κ.λ.π. Μας δουλεύουν κυρίες και κύριοι και εμείς τον ύπνο του δικαίου ποιούμε, ή αλλιώς ποιούμε την νήσσαν.-

Απόψε ονειρεύτηκα στον ουρανό πως βρέθηκα στα πόδια μου ο κόσμος νάν’ δικός μου Μα ξαφνικά πετάχτηκα εξύπνησα και σκιάχτηκα πεσμένος απ’ το παληοκρέβατό μου Μα ο φτωχός στον ύπνο του καρβέλια ονειρεύεται Κι αφού χορτάσει για καλά αρχόντισσες παντρεύεται Απόψε που κοιμήθηκα εφοπλιστής γεννήθηκα εργάτες να ‘χω μέρα νύχτα βάρδιες Μα ξαφνικά πετάχτηκα εξύπνησα και ψάχτηκα τις τσέπες μου τις βρήκα όλες άδειες Απόψε ονειρεύτηκα μια πλούσια παντρεύτηκα δεν είχε τη μιζέρια τη δικιά σου Μα ξαφνικά πετάχτηκα εξύπνησα κι αρπάχτηκα να κοιμηθώ ξανά στην αγκαλιά σου Στίχοι: Δ. Παπανδρέου

Ο Σμυρνιωτης υποψηφιος βουλευτης , ο Τρουπης υποψηφιος δημαρχος ,και ο Βλασης υποψηφιος ανεργος.

Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θα είχαν γιαουρτώσει τον γελοίο αυτόν τύπο που κατεστρεψε τις εργασιακές σχέσεις και έφερε τους εργαζόμενους δεκαετίες πίσω. Αλήθεια την ασημί πόρσε του, την είχε φέρει ?

ΜΕ ΤΗ ΠΟΡΣΕ ΗΡΘΕ Ο ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ ΑΠΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ;;;

Ο κ. Τρουπής, μάλιστα, πρότεινε στον υπουργό ότι θα ήταν καλύτερα τα επιδόματα ανεργίας να δίδονται στις επιχειρήσεις, προκειμένου να προσλαμβάνουν προσωπικό, παρά απευθείας στους ανέργους, ώστε οι νέοι να συνεχίσουν να εργάζονται.

Ένα σχόλιό μου για τους λεβέντες που καμαρώνουν δίπλα του, δεν το ανεβάσατε. Να κρύβονται πρέπει, με αυτόν που ποζάρουν όχι να καμαρώνουν...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.