Αντεγκλήσεις Τζιούμη - Παυλή για τον καθαρισμό των δρόμων από τα χιόνια

Αντεγκλήσεις Τζιούμη - Παυλή για τον καθαρισμό των δρόμων από τα χιόνια

Ιανουάριος 24, 2017 - 21:32
13 σχόλια

Πολλά τα θέματα που τέθηκαν πριν τα εκτός ημερήσιας διάταξης στη συνεδρίαση του ΔΣ Τρίπολης την Τρίτη 24 Ιανουαρίου. Ο κ. Κ. Τζιούμης έκανε ερωτήσεις στη δημοτική αρχή σε σχέση με την Κανονιστική, τα χιόνια και το μόνιμο πρόβλημα που λέγεται «λακκούβες»...

«Η Αποκεντρωμένη έχει αρμοδιότητα να ελέγχει τις αποφάσεις, αυτή είναι η δουλεία τους, τώρα για το αν την κάνουν πάντα καλά δεν ξέρω, αλλά δεν μπορείτε να μιλάτε έτσι για επιστήμονες υπαλλήλους της Αποκεντρωμένης» είπε θέλοντας να δώσει στον δήμαρχο να καταλάβει ότι η υπηρεσία έτσι έκρινε και ακύρωσε την απόφαση, καλώντας τον παράλληλα να μην βλέπει παντού συνωμοσίες.

Για την Κανονιστική ανέφερε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ακυρώνεται απόφαση, καθώς πολλές σημαντικές αποφάσεις του Δήμου έχουν ακυρωθεί, όπως αυτή για το πανηγύρι της Τεγέας, αλλά και για το τιμολόγιο της ΔΕΥΑΤ.

Είστε δύο χρόνια δήμαρχος και έχετε αποκλειστική ευθύνη για τη χάβρα αυτή που ισχύει με την Κανονιστική.

Για τις λακκούβες είπε: «Κλείσατε ελάχιστες λακκούβες και τώρα οι δρόμοι της πόλης είναι στη χειρότερη κατάσταση που έχουν υπάρξει. Ελπίζω να κάνετε κάτι για να διορθώσετε το θέμα, αλλά μην αρχίσουμε προμήθειες ψυχρής πίσσας οι οποίες είναι πολύ δαπανηρές. Έπρεπε να είχατε κλείσει τις λακκούβες όταν ο καιρός το επέτρεπε και δεν υπήρχαν έντονες βροχοπτώσεις»

Ως προς τον χιονιά και το οδικό δίκτυο του Δήμου, ανέφερε: «Ο αποχιονισμός των δρόμων φθάνει περίπου στα 80.000 ευρώ. Αν και το παλέψετε, ειδικά ο κ. Παπαδημητρίου , δεν υπήρχαν τα αποτελέσματα, και είχατε και έλλειψη αλατιού», είπε ο κ. Τζιούμης.

Ο δήμαρχος Δ. Παυλής απαντώντας κάλεσε τον κ. Τζιούμη να κάνει ένα έγγραφο προκειμένου να του δοθεί αναλυτική κατάσταση για τα 80.000 ευρώ για τον αποχιονισμό.

«Αδικείτε τον εαυτό σας, κύριε Τζιούμη», είπε ο δήμαρχος, «με το να αναφέρετε ότι δεν πέρασε κανένα μηχάνημα»,  είπε ο κ. Παυλής.

Δεν δέχομαι ότι υπήρξε πρόβλημα με χιόνια, και αυτό μας έδειξαν και οι πολίτες.

Επίσης, ο κ. Παυλής υποστήριξε ότι ο Δήμος είχε κλείσει τις λακκούβες σχεδόν στο σύνολό τους όταν έκανε καλό καιρό. «Τώρα δεν λειτουργούν τα εργοστάσια, για να πάρουμε πίσσα όταν θέλουμε εμείς. Η κατάσταση είναι κακή, αλλά σε αυτό ευθύνεται και η βροχή και το αλάτι και το χιόνι που έπεσε».

Ο κ. Παπαδημητρίου, υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας, ανέφερε ότι τα χρήματα για τον αποχιονισμό έχουν μεταφερθεί από το 2015, καθώς ο χειμώνας τότε δεν ήταν βαρύς, και συμπλήρωσε:

Ούτε μία στιγμή δεν έμειναν οι δρόμοι κοκαλωμένοι από τον πάγο και είμαι υπερήφανος για όλη την αντιμετώπιση που κάναμε ως Πολιτική Προστασία.

«Έχω φωτογραφία από όλους τους δρόμους της πόλης με τα χιόνια», είπε ο κ. Τζιούμης, δείχνοντας το κινητό του, ως απόδειξη ότι οι δρόμοι δεν είχαν καθαριστεί, απαντώντας στα αιχμηρά σχόλια του δημάρχου.

Ειδήσεις: 

13 Σχόλια

Κωστακη ΜΑΛΟΝ βρισκόσουν σε άλλη πόλη εκείνη τη μερα!! Όλο μπερδεύεσαι και τα κανεις κάθε φορά μούσκεμα.

Ανώνυμε ο Τζιούμης έδειξε φωτογραφίες δεν μιλάει στο βρόντο μπορείς να πας να τις δεις. Βέβαια θα έχεις μάθει να τρως σανό και δεν καταλαβαίνεις

ΒΡΕ ΣΩΤΗΡΗ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ.... ΥΤΟΣ ΕΠΙΑΝΕ ΠΟΥΛΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ. ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΩΣΤΑΚΗ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΒΑΛΕ ΤΟΝ ΤΥΡΟΒΟΛΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙ' ΑΥΕς ΤΙΣ ΔΟΛΕΙΕΣ. ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ

με 5 ποντους χιονη πεσαν τα βουνα και σας πλακοσαν ολοι οι δρομοι ανηξαν σε μια μερα ο σωτιρης εβαλε αλατη σε πολα κεντρικα μερη γιατη δεν ληγαν να παρουν οι προεδροι απλα για ναχουμε να λεμαι

Η ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΩΝ 11.33. ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ,ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ

Ερώτηση: Ποιος είναι ρε παιδιά αυτός...ο Χιόνης; Όσο για την ορθογραφία του 11:33, γελάσαμε με την εξυπνάδα μερικών ανεγκέφαλων που γράφουν σκόπιμα ανορθόγραφα, γιατί νομίζουν ότι θα «την πουν» σ' αυτούς που κάνουν σχόλια για όσους γράφουν μαργαριτάρια...Συγχαρητήρια *** 11:33...Πήγαινε να συνεχίσεις τώρα το άθλημα της σφεντόνας στο οποίο διαπρέπεις!

Ναι καλα Δημαρχος? ο Κωστακης? ούτε στον ύπνο του δεν το εχει δει αυτο!! Ας κάτσει στο θρανίο του συμβούλου για κανα 8 χρονάκια ακομα και μετα βλέπουμε. Εφόσον βάλει φυσικά γιατι κατι ακούγεται τελευταία οτι δεν....

@08:10 - Μας φόρτωσε τον Παυλή 5 χρόνια. Μόνο και μόνο για αυτό, του αξίζει να μην βγει Δήμαρχος ποτέ. Τώρα τι κάνει αντιπολίτευση; Αυτός δεν στήριξε Παυλή την δεύτερη Κυριακή; Αφού ήξερε, τώρα τι φωνάζει;

Την πλάκα σου θα την πάθεις ΕΣΥ το 2019 ανώνυμε όπως την έπαθες και το 2014 που βγήκες τρίτος!! Τωρα αν βάλει τον βλέπω μετα την 4τραδα...

@Anonymous Τετ, 25/01/2017 - 08:13 Δεν τρώει σανό μάλλον γιατί το έχεις φάει όλο εσύ...

@Anonymous Πέμ, 26/01/2017 - 08:10 Να κατουρηθούμε δηλαδή από τώρα από το φόβο μας αν βάλει ή να το κρατήσουμε για τότε; Πολύ φοβάμαι πάντως ότι δεν θ' αντέξουμε, θα σπάσει η φούσκα μας...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.