Απεργούν και τα Πρακτορεία ΟΠΑΠ

Απεργούν και τα Πρακτορεία ΟΠΑΠ

Νοέμβριος 30, 2015 - 18:04
0 σχόλια

Κλειστά θα είναι την Τρίτη 1η Δεκεμβρίου περίπου 4.500 πρακτορεία του ΟΠΑΠ σε όλη τη χώρα, λόγω της 24ωρης απεργίας, ενάντια στο μέτρο της επιβολής τέλους στα τυχερά παιχνίδια του Οργανισμού.

Σύμφωνα με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρακτόρων (ΠΟΕΠΠΠ), το μέτρο προκαλεί αφανισμό του κλάδου και καλεί όλους τους πράκτορες του ΟΠΑΠ να συμμετάσχουν στην απεργία.

Ακόμη, οι πράκτορες πιστεύουν ότι το τέλος των 0,05 ευρώ ανά δελτίο σε όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ στοχοποιεί το νόμιμο παιχνίδι, αλλά ευνοεί τον παράνομο τζόγο.

ΠΟΕΠΠΠ: Θα κλείσουν 1.000 πρακτορεία

Το ειδικό τέλος θα οδηγήσει πάνω από χίλια πρακτορεία να βάλουν λουκέτο, όπως επισημαίνει η ΠΟΕΠΠΠ, εκ των οποίων τα περισσότερα είναι μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις. Οι πράκτορες με ανακοίνωσή τους αναφέρουν ότι «αυτή είναι μόνο η αρχή και θα ακολουθούσουν και άλλες μορφές αγώνων και κινητοποιήσεων. Η προσπάθεια να μας κλείσουν δεν θα περάσει. Η προσπάθεια για αποδυνάμωση του νόμιμου δικτύου θα αποτύχει. Αυτοί που καλύπτουν τους παράνομους θα αποκαλυφθούν. Θα παλέψουμε μέχρι την τελική μας δικαίωση».

(Πληροφορίες: aftodioikisi.gr)


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.