Από την Α' Αρκαδίας για δοκιμές στο Campionato ο Πάζι μέσω Αποστολόπουλου (pic)

Από την Α' Αρκαδίας για δοκιμές στο Campionato ο Πάζι μέσω Αποστολόπουλου (pic)

Ιανουάριος 31, 2019 - 13:11
0 σχόλια

Το δικαίωμα στο όνειρο είναι για όλους αρκεί να μπορέσεις να το κυνηγήσεις με όλες σου τις δυνάμεις  απαιτώντας πολλές φορές από τον ίδιο σου τον εαυτό να ξεπεράσει τα προσωπικά του όρια.

Ένα τέτοιο ταξίδι προς το όνειρο έκαναν ο προπονητής του Μαντινειακού Γιάννης Αποστολόπουλος και ο νεαρός παίχτης της ομάδας του Τόνι Πάζι που βρέθηκαν στην Ιταλία μπαίνοντας για λίγο στον μαγικό κόσμο του ποδοσφαίρου της Serie A'.

Ο Γιάννης Αποστολόπουλος άνοιξε τον δρόμο στον νεαρό Τόνι Πάζι δίνοντας του μια μοναδική ευκαιρία και μια σπάνια δυνατότητα πηγαίνοντας τον από τον Μαντινειακό και το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας της Αρκαδίας να δοκιμαστεί στην Ιταλία και πιο συγκεκριμένα στην Κιέβο Βερόνα ομάδα που τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται με επιτυχία στο Campionato.

Ο προπονητής του Μαντινειακού γεμάτος χαρά και υπερηφάνεια ανέβασε ένα ιδιαίτερο φωτογραφικό κολάζ στο facebook περιγράφοντας το ταξίδι προς το όνειρο από ενός παιδιού από την Α' Αρκαδίας ως την Serie A' σε επίπεδο δοκιμών.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.