«Από τόπο... σε τόπο» στη Δημητσάνα (pics,vid)

«Από τόπο... σε τόπο» στη Δημητσάνα (pics,vid)

Μάρτιος 04, 2018 - 09:00
0 σχόλια

Υπό την αιγίδα του Δήμου Γορτυνίας, το Σάββατο 3 Μαρτίου 2018 στη Δημητσάνα, πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα της επιτυχημένης εκπομπής «Από τόπο....σε τόπο» που προβάλλεται κάθε Κυριακή μεσημέρι (12.00-13.30) στο κανάλι της Βουλής σε Ελλάδα και ομογένεια.

Την εκπομπή επιμελείται και παρουσιάζει ο αγαπημένος μουσικολόγος –λαογράφος Χρήστος Μυλωνάς.

Η πρόεδρος της ΔΗΚΕΓ Μαρίνα Διαμαντοπούλου έγραψε:

"Εικόνες από τα γυρίσματα της εκπομπής "Από τόπο...σε τόπο" του καναλιού της Βουλής με επιμέλεια και παρουσίαση του Χρήστου Μυλωνά, που έγιναν το Σάββατο 3 Μαρτίου 2018, στη Δημητσάνα, έδρα του Δήμου Γορτυνίας. Τραγούδησαν η Νάντια Καραγιάννη και ο Χρήστος Μυλωνάς συνοδευόμενοι από παραδοσιακή ορχήστρα αξιόλογων μουσικών υπό την διεύθυνση του Βασίλη Οικονόμου. Χόρεψαν και τραγούδησαν η Χορωδία του Μουσείου Υδροκίνησης, η Χορευτική Ομάδα του Πολιτιστικού Αγροτουριστικού Συλλόγου Γυναικών Δημητσάνας και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βυτίνας "Κων/νος Παπαρρηγόπουλος". Η πραγματοποίηση της εκπομπής έγινε με την αιγίδα του Δήμου Γορτυνίας και της ΔΗΚΕΓ. Βοήθησαν επίσης το Μουσείο Υδροκίνησης και επαγγελματίες.
Η εκπομπή θα προβληθεί στο κανάλι της Βουλής το μεσημέρι της Κυριακής 25 Μαρτίου 2018, ώρα 12.00.
"

 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.