Απόφαση ενάντια στην πώληση μονάδων της ΔΕΗ ζητούν στη Γορτυνία

Απόφαση ενάντια στην πώληση μονάδων της ΔΕΗ ζητούν στη Γορτυνία

Δεκέμβριος 12, 2017 - 12:00
1 σχόλια

Οι επικεφαλής των παρατάξεων της μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας Αποστολόπουλος Απόστολος και Ευστάθιος Κούλης έστειλαν επιστολή προς τον Πρόεδρο του ΔΣ Γορτυνίας σχετικά με την συζήτηση του θέματος που αφορά την πώληση μονάδων της ΔΕΗ σε συνεδρίαση του ΔΣ.

Η επιστολή αναφέρει:

Προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Γορτυνίας
κο Παναγιώτη Μέγα
Κοινοποίηση: κο Ιωάννη Γιαννόπουλο
                          Δήμαρχο Γορτυνίας

Κύριε Πρόεδρε,

Είναι ήδη γνωστή η απόφαση της Κυβέρνησης να προχωρήσει άμεσα στην πώληση μονάδων της Δ.Ε.Η. και ειδικότερα στην πώληση των μονάδων παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος της Μεγαλόπολης.
Οι ενέργειες και οι αποφάσεις αυτές μας βρίσκουν παντελώς αντίθετους  και θεωρούμε ότι ως Δήμος Γορτυνίας οφείλουμε να συστρατευθούμε στον αγώνα κατά της πώλησης των μονάδων, αποτρέποντας ένα εθνικό έγκλημα, στηρίζοντας το σύνολο των εργαζομένων και ειδικότερα των Γορτυνίων συνδημοτών μας που εργάζονται στην Μεγαλόπολη και διαφυλάσσοντας τα συμφέροντα του Δήμου μας, αφού ο Δήμος Γορτυνίας είναι συνδικαιούχος του λιγνητόσημου - Ειδικού Αναπτυξιακού Πόρου.
Παρακαλούμε και προτείνουμε   στην προσεχή  συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, να εισαχθεί στην ημερήσια διάταξη το θέμα της πώλησης των μονάδων της Δ.Ε.Η., προκειμένου ως Δήμος να  εκφράσουμε την αντίθεσή μας, να σταθούμε είμαστε δίπλα στους αγώνες των εργαζομένων και να δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα ότι όλοι μαζί μπορούμε, συμμετέχοντας δυναμικά σε κάθε κινητοποίηση.
 Η ενέργεια και τα νερά είναι δημόσια αγαθά και δεν ξεπουλιούνται.
Αναμένουμε τις ενέργειες σας.

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Με τιμή,

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Π. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ- ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ
ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΧΑΡ. ΚΟΥΛΗΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Ντροπή να καθυστερεί η απόφαση του Δήμου Γορτυνίας με κίνδυνο να προλάβουν να πουλήσουν τη ΔΕΗ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.